Krāslavas komandas veiksmīgie starti

img

Profesionālās izglītības kompetences centra Rīgas Valsts tehnikuma (PIKC RVT) Krāslavas teritoriālās struktūrvienības kartinga komanda veiksmīgi piedalās LMT Autosporta Akadēmijas ProKart kartingu Kausa sacensībās.

Šī gada sākumā LMT Autosporta Akadēmija izsludināja projektu konkursu, kura mērķi ir veicināt un iedvesmot skolu audzēkņus motivēti aizpildīt brīvo laiku, izglītojot sevi tehniskajā jaunradē; pievērsties autosportam, sekmējot sava talanta attīstību; radīt un uzturēt komandas garu; celt vispārējo sekmju līmeni. Turklāt - skolās veicināt jauniešu un pasniedzēju sadarbību un savstarpējo sapratni; veselīgu konkurenci starp līdzīgām skolām; sadarbību ar reģionu pašvaldībām; materiāli tehniskās bāzes pilnveidošanu un infrastruktūras attīstību skolās un reģionā, kā arī veicināt autosporta atpazīstamību Latvijā, ar pozitīvu kartingu projekta publicitāti piesaistīt autosportam plašāku sabiedrības interesi.



Pateicoties veiksmīgai dalībai LMT Autosporta Akadēmijas projektu konkursā, PIKC RVT saņēma TK-Senior klases kartingu, kuru nodeva Krāslavas teritoriālās struktūrvienības komandai.



PIKC RVT Krāslavas teritoriālās struktūrvienības vadītājs Aivars Andžāns: „Es uzskatu, ka mūsu jauniešiem piedalīties šajā projektā - tā ir unikāla pieredze un komunikācijas iespējas ar visas Latvijas jauniešiem. Šeit var veidoties draudzības saites, kas, iespējams, saglabāsies visa mūža garumā.”



20. maijā SK333 trasē Ropažos PIKC RVT Krāslavas komanda izcīnīja godpilno 3. vietu!



Vēl priekšā ProKart sacensības Madonā, Kandavā un Smiltenē. Novēlam mūsu komandai veiksmīgus startus!



PIKC RVT Krāslavas komanda:



komandas vadītājs - Jānis Kuklis



braucējs - Sandris Lavniks



atbildīgais par mārketingu – Aleksandrs Adrians Kovaļovs



atbildīgais par loģistiku – Edvīns Luhmanovs



mehāniķis – Oļģerts Dubra



Aleksandrs A. KOVAĻOVS, foto Jūlija JAKUŠENKOVA