Krimināls, notikumi

Laika periodā no 24.07.2019 līdz 31.07.2019. Krāslavas iecirknī tika reģistrēti 80 notikumi, no tiem būtiskākie:

26. jūlijā tika saņemts iesniegums par to, ka Kaplavā, J.Jaunsudrabiņa ielā 11, mājai, kurā kādreiz dzīvoja slavenais latviešu rakstnieks un kura vārdā nosaukta iela, tika izsistas durvis. Notiek vainīgās personas noskaidrošana.




29. jūlijā Dagdā, veikalā “Maxima” tika pieķerta 1989. g. dzimusī P., kura “aizmirsa” samaksāt par preci uz summu 4.99 EUR. Izmeklēšanas gaitā tika noskaidrots, ka pirms tam sieviete izdarīja vairākas zādzības no tā paša veikala, iznesot produktus, alkoholu un citas preces.




30. jūlijā Andrupenes pagastā, c.Biržas apkaimē, saimnieks konstatēja, ka no pļavas pazuda elektrogans. 




30. jūlijā tika uzsākts kriminālprocess par trimera “WORKS BC520” zādzību no saimniecības ēkas Ūdrīšu pagasta Priežkalnos.




Kriminālpolicijā tika pabeigta pirmstiesas izmeklēšana un lietas materiāli tika nodoti prokuratūrai kriminālvajāšanas uzsākšanai par to, ka G., dzimusī 1987. g., izmantojot savas mātes datus, kura jau skaitījās kā bezvēsts pazudusī persona - nelikumīgi noformēja vairākus kredītus, izdarot kopumā 20 noziedzīgus nodarījumus. 




Policija turpina izmeklēt kriminālprocesu par miesas bojājumu nodarīšanu 1990. g. dzimušajam Andrim Oļehno, kas notika 20. jūlijā apm.plkst.1.30 Krāslavā, Rīgas ielā, pie veikala “Kamēlija” un kā rezultātā iestājusies cietušā nāve. Izmeklēšanas gaitā tika aizturēti trīs jaunieši, kuri tika atzīti par aizdomās turamām personām. Sakarā ar nepieciešamību, policija lūdz atsaukties visus, kuriem ir jebkāda informācija, kas sekmētu dotā traģiskā notikuma apstākļu noskaidrošanu. Lūgums zvanīt pa tālruņiem: 65603419 vai 65603406, vai vēršoties personīgi. Nepieciešamības gadījumā anonimitāte garantēta.