Krimināls, notikumi

Laika periodā no 28.08.2019 līdz 04.09.2019. Krāslavas iecirknī tika reģistrēts 61 notikums, no tiem būtiskākais:

3.septembrī Dagdā, Liepājas ielā 2, vienā no dzīvokļiem alkohola koplietošanas laikā starp pudeles brāļiem no nieka izcēlās konflikts, kura gaitā 1960.g. dzimušais P. dabūja dažus sitienus un vēlāk nomira. Par doto faktu tika uzsākts kriminālprocess un aizturētas 3 personas.



4.septembrī uz policiju griezās 1963.g. dzimušais D., kurš kļuva par krāpšanas upuri. Š.g. 
augustā minētais vīrietis piekrita aizdevuma piedāvājumam ar izdevīgiem procentiem, kurš tika saņemts uz telefonu, izmantojot “WhatsAps” programmu no nepazīstamas personas. Taču 2000 euro saņemšanai bija viens būtisks nosacījums- jāpārskaita 312 euro uz bankas kontu Francijā, ko cietušais arī izpildīja. Pēc tam “kreditors” komunikāciju pārtrauca, bet solītā nauda līdz šim nav saņemta. Notiek izmeklēšana.



Kā informējām agrāk - 16.augustā, uzlaužot kāda dzīvokļa durvis Lielā ielā 18, Krāslavā tika nozagts televizors Samsung. Veicot operatīvi- meklēšanas pasākumus tika noskaidrota vainīgā persona: A., dzimušais 1991.g., kurš jau agrāk bija policijas redzeslokā sakarā ar mantiskiem noziedzīgiem nodarījumiem un atgūta nozagtā manta.