Krāslavas sportisti sacensībās Rēzeknē

  • Sports
  • 18.10.2024 10:33
  • 26 skatījumi
img


5. oktobrī Latvijas kausa Latgales posmā klasiskajā spiešanā guļus, kas norisinājās Rēzeknē, savu pilsētu ar panākumiem pārstāvēja sportisti no Krāslavas. Sacensībās kopumā piedalījās 95 cilvēki no 12 komandām, tostarp četri pārstāvji no Krāslavas. Turnīrs pulcēja ne tikai Latvijas komandas, bet arī dalībniekus no Lietuvas.

Stieņa spiešana guļus ir vingrinājums, kas prasa spēku, tehniku un koncentrēšanos. Krāslavas sportisti uzrādīja augstus rezultātus, nodemonstrējot lielisku fizisko formu un sagatavotību.



Jaunākā Krāslavas komandas dalībniece Aleksa Pinka, Krāslavas vidusskolas “Varavīksne” 10. klases skolniece, svara kategorijā līdz 69 kilogramiem sievietēm ierindojās 5. vietā ar rezultātu 32,5 kilogrami. Krāslavietis Andrejs Tokarskis, izcīnīja zelta medaļu svara kategorijā līdz 83 kilogramiem ar rezultātu 110 kilogrami, kā arī ieguva sudraba kausu kā labākais absolūtais čempions pēc punktiem. Igors Domanickis izcīnīja bronzas medaļu ar rezultātu 125 kilogrami svara kategorijā līdz 93 kilogramiem. Daudzkārtējais dažādu svarcelšanas sacensību dalībnieks Viktors Ļebedevs izcīnīja sudraba medaļu 83 kilogramu svara kategorijā ar rezultātu 90 kilogrami.



Sportisti pateicas Krāslavas novada pašvaldībai par finansiālo atbalstu.



Jeļena AVSJUKEVIČA



Foto no dalībnieku personīgā arhīva