Laika periodā no .0.017. līdz 1.0.017. Krāslavas iecirknī tika reģistrēti notikumi. Būtiskākie:

- 25.martā tika uzsākts kriminālprocess par to, ka Andrupenes pagasta Zundos tika konstatēta uzkabes elementu un dzinēja detaļu zādzība no traktora MTZ 82. Notiek vainīgo personu noskaidrošana.

- 28.martā Andzeļos no veikala glabātuves tika izdarīta 6 gāzes balonu zādzība. Aizdomās par minētā noziedzīga nodarījuma izdarīšanu tika aizturētas 4 personas  Ludzas novada iedzīvotāji, vēlāk 2 no tiem tika apcietināti. Izņemtas zagtās mantas. Izmeklēšana turpinās.



- 28.martā plkst.22.10 dzelzceļa līnijas Daugavpils - Polocka 443 km tika aizturēts Z., dzim.1987.g., kurš no Baltkrievijas republikas kravas vilciena mašīnistiem iegādājās dīzeļdegvielu. Notikuma vietā tika izņemtas deviņas plastikāta kannas ar dīzeļdegvielai raksturīgu smaku, pavisam 225 l apjomā. 



- Kriminālmeklēšanas pasākumu rezultātā tika noskaidrota grupa 3 personu sastāvā (1 krāslaviete un 2 Kalniešu pagasta iedzīvotāji), kuras š.g. martā veica vairākas dīzeļdegvielas zādzības no traktora un glabātuvēm Piedrujas pagastā. Jaunieši pārvietojās ar pelēkas krāsas automašīnu koda Supreb. Izmeklēšana turpinās.