Ģimenes futbola diena: lekcijas, stafetes, konkursi un salūts

  • Sports
  • 15.09.2017 10:11
  • 253 skatījumi
img

“Ģimenes futbola dienas” pasākumi šogad risinājās divas dienas. Viss sākās sestdien, 9. septembrī, un sākās ar mūsu jauno futbolistu triumfu. Neskatoties uz to, ka šogad pēdējā brīdī no dalības atteicās komandas no Visaginas, Daugavpils un Jēkabpils, futbola sacensības notika.

Uzvarot Ilūkstes un Maltas komandas, mūsu jaunie futbolisti kļuva par čempioniem. Protams, no vienas puses, stipro sāncenšu neesamība sarūgtināja, no otras puses, pat nedaudz glaimoja, jo kopš neseniem laikiem, pateicoties Vadima Atamaņukova centieniem, Krāslava ieguva diezgan nopietnu futbola pilsētas reputāciju. Starp citu, visdrīzāk sportistus un viņu trenerus nobiedēja laikapstākļi. Vēl jo vairāk varam lepoties ar mūsu futbolistiem, kuri ne no kā nenobijās.



Pēc svinīgas kausu pasniegšanas un īsas fotosesijas vārtos uzvarētāji devās uz “futbola dienu” pirmo pasākumu projekta “Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanai un slimību profilaksei Krāslavas novadā” ietvaros, kuru īstenoja Krāslavas novada dome, pateicoties aktīvo vecāku atbalstam.



Andrejs Jakubovskis



Turpinājumu lasiet laikrakstā "Ezerzeme" Nr. 71 (15.09.2017.)