Sportot prieks 2018 – 2

  • Sports
  • 07.09.2018 21:05
  • 273 skatījumi
img

No 20.08.2018. līdz 31.08.2018. Krāslavas Sporta skolā un renovētajā Grāfu Plāteru parka stadionā norisinājās nometnes “Sportot prieks” otrā daļa, kurā piedalījās piecdesmit pieci Krāslavas Sporta skolas vieglatlētikas un basketbola nodaļu audzēkņi. Nometne notika Krāslavas novada domes īstenotā ESF projekta Nr. 9.2.4.2./16/I/097 “Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanas un slimību profilaksei Krāslavas novadā” ietvaros.

Nometnes laikā bērni ne tikai nodarbojās ar sev tīkamajiem sporta veidiem, bet arī piedalījās citās interesantās aktivitātēs kā arī baudīja garšīgu ēdienu kafejnīcā “Mārīte”.



Pēc treniņiem, lekcijās un nodarbībās audzēkņi guva jaunas zināšanas un prasmes kā arī atkārtoja jau zināmas lietas. Paldies lektoriem, ar kuriem jau ir izveidojusies cieša sadarbība un kuri neatteica padalīties ar savām zināšanām. Veselīgu ēdienu pagatavot jaunajiem sportistiem mācīja Iveta Balule, bet par sportistu uzturu un tā nozīmi runāja Edgars Gribs. Par sporta psiholoģiju stāstīja Inta Gribule, bet par medicīnas jautājumiem sporta un ikdienas dzīvē Anna Naidenoka. Nometnē viesojās Eiropas čempions un rekordists šķēpa mešanā – Dmitrijs Silovs, kurš bērnus iepazīstināja ar Latvijas paralimpisko komandu un stāstīja par ikdienas treniņu nozīmi sportista un katra cilvēka dzīvē.



Nākošā šīs nometnes daļa Krāslavā notiks oktobrī, skolnieku brīvdienu laikā.  



Nometni “Sportot prieks” organizē biedrība “Basketbola klubs Krāslava”. Paldies sadarbības partneriem: Krāslavas novada domei, SIA LEKON, SIA IVIKS un Krāslavas Sporta skolai.



Tiekamies sporta laukumos!



R.Timma, basketbola treneris