Neizšķirta spēle līdzinās uzvarai

  • Sports
  • 26.10.2018 21:02
  • 261 skatījumi
img

FINĀLS. Latvijas Otrās līgas čempionāts 2018. Norisināsies svētdien, 2018. gada 4. novembrī, Skonto hallē Rīgā. Sākums plkst. 16.00.
Komandas: FK Krāslava, Latgales zonas čempions, FC BetLanes “Rīga 2018” uzvarētājs.
Tiek piedāvāts autobuss. Mūsu komandas līdzjutēji, zvaniet 25232651 vai 26253976

Noslēgumam tuvojas spēles par tiesībām 2019. gadā uzstāties pirmajā līgā. Pagājušajā sestdienā Vadima Atamaņukova komanda brauca uz Limbažiem. Spēles pirmā puslaika divdesmit pirmajā minūtē saimnieki guva vieglus vārtus. Rezultāts 1:0 saglabājās līdz otrā puslaika beigām, kad astoņdesmit ceturtajā minūtē to izlīdzināja mūsu Elvis Bobins. Ņemot vērā iesisto un izlaisto bumbu starpību, mums bija +5, bet Limbažiem +3. Mūsu komanda izgāja finālā, kur tiksies ar Rīgas zonas uzvarētājiem. Cerams, ka loze būs labvēlīga un spēle noritēs mūsu pilsētā. Izmantojot iespēju, sveicu Krāslavas futbola komandu un tās treneri Vadimu Atamaņukovu ar vēsturisku rezultātu. Neatkarīgi no fināla pirmo reizi krāslaviešu komanda ieguva 1. vietu savā līgā. Kopš seniem laikiem futbols mūsu pilsētā ir sports Nr. 1, spēļu apmeklētība “Varavīksnes” stadionā ir tam labs pierādījums. Turklāt mums aug lieliska jaunākā futbola spēlētāju paaudze. Aizritēs ne tik daudz laika, un viņi sāks spēlēt pamatkomandā. Bet pašlaik priecē mūs, līdzjutējus, ar savām uzvarām dažāda līmeņa turnīros, pat starptautiskos.



Mēs atbalstām mūsu basketbolistus, slēpotājus un vieglatlētus, cīkstoņus un šāvējus. Priecājamies par viņu panākumiem. Visur ir jūtams ievērojams Krāslavas novada domes atbalsts. Atbalsts ir vajadzīgs arī Krāslavas futbolam. Uzskatu, ka novadā ir jāizstrādā futbola un futzāla attīstības programma ar noteiktu finansējumu. Līdzjutēji pateicas Krāslavas novada domei, mēram Gunāram Upeniekam, Ēvaldam Cauņam par iespēju atbalstīt savu iemīļoto komandu spēlē Limbažos.



Uz tikšanos futbolā!



Pāvels TROFIMOVS