“Mix volejbols 3x3” Dagdā

  • Sports
  • 29.03.2019 12:00
  • 433 skatījumi
img

Jau otro gadu pēc kārtas Dagdas novadā tiek rīkots volejbola turnīrs pēc 3 + 3 formulas. Jauktas sieviešu-vīriešu komandas – tie ir sarežģīti sacensību apstākļi un papildu azarts līdzjutējiem.

Šoreiz cīņā par prestižajiem kausiem iesaistījās divpadsmit komandas no Dagdas, Krāslavas un Rēzeknes novada. Finālspēles norisinājās Ezernieku vidusskolā, un mēs, līdzjutēji, patiesi novērtējām jaunās sporta zāles eiropeisko komfortu. Tiesības piedalīties bronzas izspēlē ieguva komandas no Krāslavas un Kaunatas, un sporta veiksme uzsmaidīja kapteiņa Dmitrija Duškina komandai. Reizē ar viņu apsveikumus pieņēma Iļja Fjodorovs, Dmitrijs Silovs, Arnis Bebrišs, Liāna Moisejenkova, Solvita Ekmane un Ilona Lukaševiča. 



Kulminācija – finālspēle Dagda-Aleksandrova – sagādāja patiesu prieku līdzjutējiem. Sporta sestdienas favorīti, komanda “Dagda”, parādīja īstu meistarklasi. Zelta medaļas un galveno kausu ieguva Jurijs Dmitrijevs, Jana Poļaka, Santa Ostrovska, Elizabete Puzāne, Vlads Smirnovs, Edgars Poļaks, Nauris Pulkstenis un Diāna Poļaka. Čempionāta galvenais organizators Harolds Kavinskis pasniedza kausus labākajiem spēlētājiem – Janai Poļakai un Naurim Pulkstenim. Apsveikumus par sudraba balvām pieņēma volejbolisti no Aleksandrovas – Māris Beitāns, Ilze Beitāne, Valdis Malinovskis, Artūrs Pitrāns, Jānis Silinevičs, Laura Mežinska un Kristīne Litavniece.



Aleksejs GONČAROVS