Pavasara volejbola svētki

  • Sports
  • 26.04.2019 12:30
  • 178 skatījumi
img

2019. gada 19. un 20. aprīlī Krāslavas Varavīksnes vidusskolas un Sporta skolas sporta zālēs norisinājās Krāslavas pavasara volejbola turnīri Krāslavas un Dagdas novada iedzīvotājiem. Sieviešu konkurencē šogad piedalījās 7 komandas – divas komandas pārstāvēja Krāslavas Valsts ģimnāziju, divas - Dagdas vidusskolu, Krāslavas Varavīksnes vidusskolas, Ezernieku un Krāslavas Valsts ģimnāzijas absolventu komandas

Sīvā cīņā noritēja visas spēles un par turnīra uzvarētajām cīnījās Ezernieku un Krāslavas Valsts ģimnāzijas absolventu komandas.  Pavasara turnīra kausu šogad uz mājām aizveda Ezernieku komanda. Trešajā vietā ierindojās Dagdas vidusskolas vecāko klašu skolnieces pārspējot KVģ komandu.



Vīriešu volejbolā sacentās 5 komandas – Krāslavas Valsts ģimnāzijas un Krāslavas Varavīksnes vidusskolas jauniešu, Krāslavas, Dagdas un Ezernieku komandas. Krāslavas vīriešu komanda kļuva par turnīra uzvarētajiem,  otro  vietu ieguva Ezernieku komanda, bet trešajā  vietā ierindojas Dagdas volejbolisti. 



 Pateicamies Krāslavas Varavīksnes vidusskolas un Krāslavas Sporta skolas administrācijai par iespēju izmantot divas sporta zāles,   Krāslavas sporta organizatoram R. Timmam par  kausiem un medaļām, spēļu tienesim Imantam Vīlmanim. 



Dmitrijs Duškins,
Krāslavas Valsts ģimnāzijas sporta skolotājs