Futbola sestdiena

  • Sports
  • 20.08.2021 14:32
  • 198 skatījumi
img

Fakts, ka mūsu jauniešu komanda ar vienādiem nosacījumiem piedalās republikas čempionātos ar komandām no lielajām pilsētām, tostarp Rīgas, ir iepriecinoša parādība. No spēcīgiem pretiniekiem vienmēr ir ko pamācīties!
Pēdējā spēle ar galvaspilsētas komandu "Futbola Parks Academy" izraisīja satraukumu līdzjutēju vidū. Jā, un, kad viesi iznāca laukumā, bija skaidri manāms: daži rīdzinieki augumā par galvas tiesu pārsniedza trenera Vadima Atamaņukova audzēkņus.



Ņemot vērā šādu realitāti, mēs, daudzi līdzjutēji, sapņojām tikai par neizšķirtu. Šādu prognozi sniedza arī galvenais futbola līdzjutējs Pāvels Trofimovs. Mūsējie, koncentrējoties uz aizsardzību, vairāk nekā adekvāti izturēja pirmo puslaiku, kura varonis bija vārtsargs Igors Ganass.



Vienīgos vārtus rīdzinieki guva spēles četrdesmitajā minūtē, un tad krāslavieši piespieda savus sāncenšus pusstundas garumā pāriet aizsardzībā. Līdzjutēji, ieskaitot māmiņas, šķita pārspējuši sevi, bet...



Zaudējums ar minimālu punktu skaitu - vērtīgs rezultāts, tāpēc publika ar ilgiem aplausiem pateicās spēlētājiem par skaisto spēli. Līdz nākamajai reizei stadionā! Sportā nav vieglu uzvaru, priekšā ir spožākās spēles.



Aleksejs GONČAROVS