Dzīvot ar azartu ir lieliski!

  • Sports
  • 27.08.2021 12:36
  • 229 skatījumi
img

Pēc anomāli karstās vasaras nemanot tuvojas septembris. Aiz logiem augusts un rudens elpa ir jūtama it visā. Laiks kļuvis lietains, vēss, rītu ietin migla, zem kājām jau manāma kāda dzeltena lapa… Kā dziesmā: no rudens nevar paslēpties nekur.
Pagājušās sestdienas rītausmā šķita, ka lietusgāzes sagraus Dagdas sporta organizatoru plānus. Bet masu pasākumi, bez kuru atspoguļošanas nav iespējams izveidot pilnvērtīgu "Ezerzemes" numuru, šobrīd ir zelta vērtē.



Līdz pulksten desmitiem debesis noskaidrojās, es kautrīgi zvanīju Vjačeslavam Čumikam un saņēmu mundru atbildi: "Viss kā plānots, ir ieradušās astoņas komandas, šobrīd mēs kopā draudzīgi nosusinām laukumu, brauciet!"



Ielu futbola sacensības ir brīnišķīga Dagdas tradīcija un pārliecinošs piemērs devīzei "Par veselīgu dzīvesveidu!" Jaunatne un sports ir neatdalāmi jēdzieni, un ādas bumbas cienītāji mūsu apvienotajā novadā ar vienādiem noteikumiem konkurē ar basketbola un volejbola spēlētājiem. Svarīgs ir rezultāts - pieaugošais masu raksturs. Tā nu stāvlaukumā pie "Parka rozēm", kur atrodas Dagdas jaunatnes iniciatīvu centrs, saskaitīju aptuveni divus desmitus automašīnu. Brīnišķīgs pašorganizācijas piemērs, galvenais stimuls - kausi un medaļas, par kurām, protams, organizatori ar pašvaldības atbalstu bija parūpējušies jau iepriekš. [..]



Aleksejs GONČAROVS




Raksta turpinājumu lasiet laikrakstā "Ezerzeme" Nr.34



Elektroniski laikrakstu var pasūtīt piesakoties:  ezerzeme@ezerzeme.lv