Kā Marina devās uz Dubaiju...

img


Mūsu dzīves daudzpusība mani nebeidz pārsteigt. No vienas puses, viss rit kā parasti, un mūsu mazā, mierīgā pilsētiņa dzīvo kārtējo dienu. No otras puses, notiek arī visai neparasti notikumi. Vienkārši katram ir kaut kas personīgs, savs. Viens apmeklēja izstādi Kultūras namā, cits piedalījās velokrosā, bet kāds piedalījās pasaules līmeņa sacensībās un saņēma augstāko apbalvojumu.

Pārbaudot mūsu redakcijas e-pastu, atvēru vēstuli no Marinas Sinicienes, kurā jaunā sieviete pastāstīja par savu sasniegumu. “Kas tad noticis?”, jautās zinātkārs lasītājs. Fakts ir tāds, ka 20. septembrī Dubaijā notika starptautisks skaistumkonkurss, kurā vienā no grupām uzvarēja mūsu novadniece.



Ceļš uz loloto sapni



Kā pastāstīja Marinas māte Jeļena Beibaka, kura dzīvo netālu no Kalniešu ciema, vecāku mājās, Marinas ceļš uz skaistumkaralienes titulu sākās Kalniešu skolā. Tad 1999. gadā Marina piedalījās savā pirmajā konkursā “Miss Skola” un kļuva par otro. Mammai joprojām ir lente ar uzrakstu "Vice Miss 1999". “Vietējā skolā Marina bija aktīva ārpusstundu nodarbību dalībniece: dziedāja korī, apmeklēja deju pulciņu un ļoti mīlēja zīmēt,” atceras Jeļena. Par Marinas daudzpusīgajām interesēm liecina mammas rūpīgi saglabātie bērnības zīmējumi un fotogrāfijas no ģimenes albuma.



[...]



Jeļena AVSJUKEVIČA



Foto no Marinas Sinicienes personīgā arhīva



 



Raksta turpinājumu lasiet laikrakstā "Ezerzeme" Nr.39
 



Elektroniski laikrakstu var pasūtīt piesakoties:  ezerzeme@ezerzeme.lv