Laika periodā no 22.06.2017. līdz 30.06.2017. Krāslavas iecirknī tika reģistrēti 80 notikumi. Būtiskākie:

​• 23. jūnijā tika uzsākts kriminālprocess par to, ka Andrupenes pagasta Pozdņakovā no saimniecības ēkas tika konstatēta lauksaimniecības tehnikas aprīkojuma un smērvielu zādzība.

• 23. jūnija vakarā Krāslavā, Celtnieku ielā 2 un Ezera 18, tika uzlauzti 2 dzīvokļi ar mūsu apkalpojamajā teritorijā neraksturīgu paņēmienu - tika izlauzti atslēgu serdeņi. Notiek kriminālmeklēšanas pasākumi, vērsti uz noziegumu atklāšanu. Policija lūdz informēt, ja kādam ir informācija saistībā ar minētajiem notikumiem, vai, ja kāds pamanīja aizdomīgu rosību pie kāda dzīvokļa durvīm (no sākuma tiek atskrūvēta atslēgu plāksnīte no atslēgas) - nepieciešamības gadījumā, anonimitāte tiek garantēta.



• 24. jūnijā Indras ciemā avarēja a/m VW Passat, kā rezultātā gāja boja pasažieris - 1986. g. dzimis vīrietis. Autovadītājs, 1992. g. dzimis vietējais iedzīvotājs, ar miesas bojājumiem tika nogādāts slimnīcā. Par doto faktu tika uzsākts kriminālprocess, notiek izmeklēšana.



• Naktī uz 25. jūniju Robežniekos vīrietis, uzdodoties par policijas darbinieku un rādot kaut ko līdzīgu policijas dienesta apliecībai, ienāca pensionāru mājā, kur pavadīja kādu laiku ar sarunām par viņu radinieku. Vēlāk tika konstatēta būtiskas naudas summas un mobilā telefona pazušana. Uz doto brīdi ir noskaidrotas minētajā notikumā iesaistītās personas, notiek izmeklēšanas darbības.



• 26. jūnijā tika saņemts iesniegums un uzsākts kriminālprocess par to, ka Andrupenes pagasta Brīveros tika nozagti kokmateriāli - brusas.



• 27. jūnijā Šķaunes pagastā tika atrasts 1936. g. dzimuša vīrieša līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm, kuru pirms tam meklēja kā pazudušo. Saistībā ar doto faktu tika aizturētas 2 agrāk tiesātas personas: L., dzim.1989. g. un S., dzim.1987. g. Tika uzsākts kriminālprocess atbilstoši Krimināllikuma 116. pantam (Slepkavība).