Valsts policijas Latgales Reģiona pārvaldes Dienvidlatgales iecirknī (Daugavpils; Krāslava), laika posmā no 24. jūlija līdz 30. jūlijam

Militārās agresijas un kara noziegumu slavinošu simbolu izmantošana publiskā vietā



25. jūlijā, tika saņemta informācija, ka Daugavpilī kādā mājas pagalmā novietota automašīna “AUDI A6”  amatpersonas konstatēja, ka aiz priekšējā vējstikla, salonā ir iekārts plaukstas formas dekoratīvs priekšmets, kas ir Krievijas Federācijas karoga krāsās un uz katra pirksta tam ir attēlots mazāka izmēra Krievijas karogs un vidū ir redzams Krievijas ģerbonis zem kura kirilicā uzrakstīts uzraksts “Krievija”. Saistībā ar notikušo uzsākts administratīvā pārkāpuma process.



Transporta līdzekļa zādzība



30. jūlijā, tika saņemta informācija, ka Augšdaugavas novadā nenoskaidrota persona paņēma automašīnas “Mercedes-Benz” atslēgas no 1987. gadā dzimušā vīrieša mājas un aizbrauca. Automašīna tika konstatēta Augšdaugavas novada Ilūkstes pagastā un to atgrieza īpašniekam. Saistībā ar notikušo ir uzsākts kriminālprocess.



CSNG ar cietušajiem un/vai bojā gājušajiem



26. jūlijā, tika saņemta informācija, ka Krāslavas novadā uz autoceļa Skrudaliena—Kaplava—Krāslava kāda sieviete vadot automašīnu “Lexus IS220” iebrauca pretējā braukšanas joslā un sadūrās ar pretim braucošo automašīnu “Toyota Avensis”. Abu automašīnu vadītājas tika nogādātas vietējā medicīnas iestādē. Pēc sākotnējas informācijas zināms, ka ceļu satiksmes negadījuma iemesls vadītāja nogurums.