“Gada kāzas” gaida konkursa dalībniekus!

Jau piekto gadu pēc kārtas televīzija DAUTKOM, laikraksts “СейЧас”, ziņu portāls www.grani.lv, klubs TAMIDEJA, restorāns VĒSMA organizē konkursu “Gada kāzas”. Mūs atbalsta Daugavpils pilsētas dome, Daugavpils pilsētas Dzimtsarakstu nodaļa, Daugavpils novada dome kā arī Daugavpils novada Dzimtsarakstu nodaļa.

Pieci gadi – neliela, bet tomēr jubileja, tāpēc organizatori vēlas paplašināt konkursa teritoriju un konkursā aicina piedalīties jaunlaulātos no VISĀM Latvijas pašvaldībām. Konkursa popularitāte aug katru gadu. Pirmajā gadā konkursā piedalījās tikai desmit drošākie pāri, taču pērn konkursa dalībnieku skaits bija jau sasniedzis sešdesmit pārus. Visi konkursa dalībnieki labprāt atsauc atmiņā savu dalību konkursā un atceras to kā jaukus svētkus, kas ļāva atcerēties un vēlreiz pārdzīvot jaukus brīžus no viņu kāzām un dalīties savā laimē ar citiem.

Uzmanību!

Konkursā “Gada kāzas 2014” aicinām piedalīties jaunās ģimenes, kas savas laulības slēdza jebkurā Latvijas Dzimtsarakstu nodaļā vai jebkuras konfesijas lūgšanas namā laika periodā no 01.01.2014. līdz 31.12.2014.
Lai pieteiktu savu dalību konkursā, ir jāaizpilda pieteikuma anketa, jāiesniedz vienu fotogrāfiju un kāzu svinību video prezentāciju (video vai slaidu veidā). Materiāli tiek pieņemti līdz 2015. gada 22. februārim portālā grani.lv, laikraksta “СейЧас” redakcijā (Jelgavas iela 1b, Daugavpils, darba dienās no plkst. 8.00 līdz plkst. 17.00 ar pusdienu pārtraukumu no plkst. 12.00 līdz plkst.13.00). Pieteikumu, fotogrāfiju elektroniskajā veidā un Jūsu pārstāvju kontaktinformāciju (ja tādi nepieciešami) lūdzam sūtīt uz e-pastu: konkurs@grani.lv.
Kad tiks pabeigta pieteikumu iesniegšana, no 2015. gada 1. marta līdz 27. aprīlim notiks video prezentāciju translācija televīzijā DAUTKOM un portālā grani.lv. Restorānā VĒSMA (Rīgas iela 48, Daugavpils) notiks konkursa dalībnieku fotoizstāde. Šajā laikā ikviens var nobalsot par dalībniekiem: SMS balsošana televīzijā TV DAUTKOM un portālā grani.lv ir maksas (visiem Latvijas mobilo tīklu operatoru abonentiem - 15 eirocenti ), bet restorānā VĒSMA varēs nobalsot bez maksas.


Turpinājumu lasiet laikrakstā "Ezerzeme" Nr. 11 (10.02.2015.).

"Ezerzemes" redakcijā (Lāčplēša 20, Krāslava) laikrakstu var iegādāties par 0,36 EUR.