Jautājums - atbilde

Savulaik Kombuļu pagastā tika realizēts projekts “Krāslavas novada Kombuļu pagasta ceļa uz Sauleskalnu rekonstrukcija”, atjaunojot ceļa posmu Mazie Unguri – Soleimi – Kusiņi. Tika paveikts apjomīgs darbs, sākot jau ar koku zāģēšanu un celmu raušanu, sāngrāvju rakšanu, caurteku ierīkošanu un beidzot ar asfaltbetona seguma izbūvi. Pagājuši vairāki gadi, bet atpūtas un sporta komplekss “Sauleskalns” kārtējo ziemas sezonu nestrādā. Vai jaunais ceļš tā arī vedīs uz nekurieni? Kas notiek Sauleskalnā?

Kombuļu pārvaldes vadītājs Aivars Umbraško: “Šobrīd objekts patiesi nestrādā, jo notiek aktīva tiesāšanās. Proti, pirmais posms ir iziets, bet līdz galam juridiski vēl viss nav sakārtots. Uzņēmējiem ir interese strādāt, pats biju liecinieks, ka notiek sazvanīšanās, un bija doma jau šogad uzsākt darbu, bet līdz galam vēl nav sakārtotas formalitātes.Nepiekrītu tiem, kuri uzskata, ka rekonstruētais ceļš ved uz nekurieni. Tas ir pagasta ceļš, un aiz tūristu bāzes tas nebeidzas — šo ceļu izmanto vietējie iedzīvotāji.

Juris Roga Turpinājumu lasiet laikrakstā "Ezerzeme" Nr. 20 (13.03.2015.).

"Ezerzemes" redakcijā (Lāčplēša 20, Krāslava) laikrakstu var iegādāties par 0,36 EUR. Lasi "Ezerzemi" elektroniskā versijā! Vairāk info: ezerzeme@ezerzeme.lv