Noskaidroti volejbola čempionātā uzvarētāji

Ir noslēdzies „Dagdas novada atklātais čempionāts volejbolā vīriešiem 2015”, kurā startēja sešas komandas: trīs no Dagdas novada — Konstantinova, Dagda un Ezernieku vidusskola, kā arī viesu komandas no Krāslavas, Riebiņiem un sponsoru pārstāvētā komanda SIA „Leven” apvienotā sastāvā (Ezernieki/Daugavpils).

Sporta pasākumu organizators un sacensību galvenais tiesnesis Jevgēnijs Višņevskis pastāstīja, ka visa čempionāta garumā notika sīvas un emocionālas spēles, vienai komandai paveicās vairāk, citai mazāk, bet kopumā visu raksturo čempionāta rezultāti.
Finālā saviem spēkiem mērojās SIA „Leven” un Dagdas novada komanda. Jau iesildīšanās laikā bija skaidrs, ka cīņa par 1. vietu būs skaista un daudzsološa, abas komandas izrādīja neatlaidību un cīņas sparu. Volejbolisti nelaida garām ne mazākās iespējas, lai uzbruktu precīzi un spēcīgi, tāpēc spēle noritēja punkts punktā. Pēc četriem nospēlētiem setiem rezultāts uz tablo bija 2:2, visu izšķīra pēdējais — 5. sets, kurā savu pārākumu pierādīja SIA „Leven ” volejbolisti līdz ar to izcīnot 1.vietu.


Juris Roga
Turpinājumu lasiet laikrakstā "Ezerzeme" Nr. 21 (17.03.2015.).


"Ezerzemes" redakcijā (Lāčplēša 20, Krāslava) laikrakstu var iegādāties par 0,36 EUR.
Lasi "Ezerzemi" elektroniskā versijā! Vairāk info: ezerzeme@ezerzeme.lv