Uzvar meitene!

12. martā Dagdas novada jauniešu iniciatīvu centrā (JIC) „Parka rozes” notika novusa turnīrs, kurā piedalījās novada 11 jaunieši, lielākoties vecāki par 18 gadiem. Visjaunākais bija 14 gadus vecs.

Spēli tiesāja Aleksandrovas internātpamatskolas skolotājs Vjačeslavs Vērdiņš un Dagdas novada JIC administrators Leons Babris, kuri iepazīstināja dalībniekus ar spēles noteikumiem un sekoja turnīra gaitai. Pirmo vietu turnīrā izcīnīja Aleksandrovas internātpamatskolas skolniece Nadežda Grigorjeva, otrajā vietā palika Aigars Kromāns, bet trešajā - Guntars Mileiko. Uzvarētājus apbalvoja ar kausu. “Visiem dalībniekiem un atbalstītājiem pasākums ļoti patika,” stāsta Dagdas novada JIC brīvprātīgā jauniete Ilona Kuzmina. “Sacensību dalībnieku pulkā bija trīs meitenes, no kurām viena izcīnīja pirmo vietu. Puiši par to bija negaidīti pārsteigti un ļoti satraukti, kad viņa uzvarēja partiju pēc partijas. Bija trīs galdi, tālab sacensības ritēja raiti, bez strīdiem.”

Juris Roga Laikraksts "Ezerzeme" Nr. 23 (24.03.2015.).

"Ezerzemes" redakcijā (Lāčplēša 20, Krāslava) laikrakstu var iegādāties par 0,36 EUR. Lasi "Ezerzemi" elektroniskā versijā! Vairāk info: ezerzeme@ezerzeme.lv