Krimināls, notikumi

Laika periodā no 13.03.2015 līdz 20.03.2015. Krāslavas iecirknī tika reģistrēti 94 notikumi. Būtiskākie:

- 13. martā Krāslavā, Pļavu ielā, tika iekļūts kādā mājā un nozagti pensionāres uzkrājumi. Notiek vainīgās personas meklēšana.

- Naktī uz 15. martu Krāslavā, Rēzeknes ielā 6 nenoskaidrotas personas, uzlaužot dzīvokļa durvis, nozaga portatīvo datoru ACER. Notiek kriminālmeklēšanas pasākumi, vērsti uz vainīgās personas noskaidrošanu.

- Laika periodā no 13. līdz 17. martam nenoskaidrotas personas no privātmājas Rīgas ielā, Krāslavā, nozaga televizoru HITACHI. Tika uzsākts kriminālprocess, notiek izmeklēšana.

- Naktī uz 15.martu Ūdrīšu pagasta Lejas Romuļos viesis, kuru saimnieki paši ielūdza ciemos, atbildēja ar pavisam neglītu rīcību – nozaga naudu un aizdzina automašīnu VW Passat. Taču tālu iereibis zaglis netika - bija apstādināts ar policijas ekipāžu. Č, dzim. 1994.g., agrāk vairākkārt bija nonācis policijas redzes lokā sakarā ar mantiskiem noziedzīgiem nodarījumiem.

- 17.martā apm.plkst.12.00 Krās- lavā, Aronsona ielā 10, vīrietim tika nodarīti miesas bojājumi un nolaupīts mobilais telefons. Vainīgā personība tika noskaidrota, notiek izmeklēšana.

- Atskaites periodā Krāslavas un Dagdas novados tika reģistrēti 22 kūlas degšanas gadījumi. Vismaz vienā gadījumā, Kaplavas pagastā, nodega saimniecības ēka un apdedzis vietējais iedzīvotājs, kurš nolēma atbrīvoties no vecām siena kaudzēm. Policija atgādina, ka par kūlas dedzināšanu Administratīvo pārkāpumu kodeksā tika paredzēts naudas sods no 280 līdz 700 eiro.



Laikraksts "Ezerzeme" Nr. 23 (24.03.2015.).


"Ezerzemes" redakcijā (Lāčplēša 20, Krāslava) laikrakstu var iegādāties par 0,36 EUR.
Lasi "Ezerzemi" elektroniskā versijā! Vairāk info: ezerzeme@ezerzeme.lv