“Miss Aerobika”

Krāslavas Varavīksnes vidusskolā pavasaris tradicionāli tiek sagaidīts ar skaistu sporta un deju konkursu „Miss Aerobika”. Šie skaistuma svētki (citādi nenosauksi!) šogad notika 13. martā, skolēnu pavasara brīvlaika priekšvakarā.

Daiļā dzimuma pārstāves no 5. līdz 12. klasei priecēja ar savām dejām, pārsteidza ar lokanību, sajūsmināja ar kostīmiem un radošo pieeju konkursam gan žūriju, kura sastāvēja, protams, tikai no vīriešiem, gan daudzus līdzjutējus, skolotājus un viesus, kā arī visus tos cilvēkus, kas atnāca uz šo pasākumu. Dažādu žanru mūzika, dziesmas no populāru un mazpazīstamu grupu un dziedātāju repertuāra, dejas ar vēdekļiem, cepurēm un citiem atribūtiem - to visu varēja ieraudzīt šeit, konkursā „Miss Aerobika 2015”.
Tiesības iedegt „Olimpisko uguni”, pareizāk sakot - svētku sveci, tika uzticētas Aleksandrai Petunovai, pagājušā gada titula „Miss Aerobika” īpašniecei. Tad notika priekšnesumu kārtības izloze, obligātās un oriģinālās programmas demonstrēšana, meiteņu – vingrotāju - un puišu - nākamo spēkavīru - uzstāšanās, skolēnu grupas zibakcija un austrumu deja Viktorijas Zujevas izpildījumā.


Natālija Zdanovska
Turpinājumu lasiet laikrakstā "Ezerzeme" Nr. 23 (24.03.2015.).


"Ezerzemes" redakcijā (Lāčplēša 20, Krāslava) laikrakstu var iegādāties par 0,36 EUR.
Lasi "Ezerzemi" elektroniskā versijā! Vairāk info: ezerzeme@ezerzeme.lv