Cīņa par medaļām!

7.martā Preiļos notika Latgales reģiona jaunatnes telpu futbola čempionāts U-8 grupā (2007.g. dzim. zēni). Tajā piedalījās komandas: Rēzekne FA-1, Rēzekne FA-2, Rēzeknes NSS, Jēkabpils SS, Preiļu NBJSS, FK Krāslava un komanda no Balviem. Komandas tika sadalītas 2 grupās. Mūsu pretinieki bija Rēzeknes, Jēkabpils, Balvu un Preiļu spēlētāji.

FK Krāslava mazie futbolisti spēlēja ar lielu atdevi, par to liecina rezultāti: četras spēles - četras uzvaras. Ar Rēzekne FA - 2 – FK Krāslava nospēlēja 0:4, Jēkabpils SS – FK Krāslava 0:5, Balvi – FK Krāslava 2:5 un Preiļu NBJSS – FK Krāslava 0:5. Visas turnīra spēles bija nozīmīgas, uzvaru tuvināja katra iesistā bumba vārtos.
Par 1.-2. vietu FK Krāslava spēlēja ar komandu Rēzekne FA-1. Spēle bija ļoti sīva, aizraujoša un emocijām pārpildīta, pretinieki pieredzējuši. Abu komandu spēlētāji bija noskaņoti kaujinieciski. Krāslavieši cīnījās par uzvaru, bet rēzekniešus apmierināja arī neizšķirts rezultāts, jo čempionāta spēlēs Rēzeknes komandas iesisto vārtu skaits bija nedaudz lielāks nekā mums. Spēles rezultāts neizšķirts 4:4. FK Krāslava U-8 grupas futbolisti ieguva godpilno 2. vietu Latgales reģiona jaunatnes telpu futbola čempionātā. Futbolisti saņēma kausu un sudraba medaļas. Par labāko spēlētāju mūsu komandā tika atzīts Germans Bidzāns.
Paldies KF Krāslava trenerim V.Atamaņukovam, emocionāliem, atbalstošiem bērnu futbolistu vecākiem. Lai FK Krāslava futbolistu sasniegumi priecē mūs jaunajā sezonā!


Sandra Djatkoviča
Laikraksts "Ezerzeme" Nr. 24 (27.03.2015.).


"Ezerzemes" redakcijā (Lāčplēša 20, Krāslava) laikrakstu var iegādāties par 0,36 EUR.
Lasi "Ezerzemi" elektroniskā versijā! Vairāk info: ezerzeme@ezerzeme.lv