Mūsu glābējam!

No lasītāju vēstulēm

Tas notika trešdien, 25. martā. Pie skolas mani sagaidīja mamma ar manu mīļo suņuku Bimu. Mēs piegājām pie luksofora un pēkšņi pamanījām lielu, melnraibu suni. Viņš izskatījās labsirdīgs, bieži sastopams pie veikala “Beta” un pie “Varavīksnes” skolas. Sākumā lielais suns it kā draudzīgi sasveicinājās ar Bimu, manam kucēnam nepatīk citi suņi, tāpēc, aizejot, viņš ierējās… To dzirdot, lielais suns sāka skaļi riet!

Mēs centāmies Bimu glābt, taču visi garāmgājēji tikai noskatījās un devās tālāk. Lūk -- mūsu glābējs! No mašīnas, kas apstājās pie luksofora, izskrēja vīrietis, vēlāk noskaidrojām, ka tas bija Anatols Kauškalis, Krāslavas pazīstamais fotogrāfs un, kā vēlāk noskaidrojās, varonis! Izskrienot no mašīnas, viņš aizdzina lielo suni. Mēs priecājāmies, taču prieks nebija ilgs… Tuvojoties mājām, ieraudzījām, ka tur mūs gaida viltīgais suns! Viņš it kā būtu traks palicis, skaļi rēja un tomēr iekoda Bimam. Par laimi, Bims izvairījās, un kodiens nebija nopietns. To redzot, es satvēru Bimu rokās, bet niknais suns centās viņu aizsniegt, nostājoties uz pakaļkājām, tādējādi saplēšot manu vējjaku. Par laimi, mūsu glābējs atgriezās! Viņš atkal aizdzina lielo suni, bet mēs aizbēgām uz mājām, pat nepaguvām pateikt paldies!
Mājās ar mammu vēl ilgi nevarējām atgūties no piedzīvotā, bijām šokā. Par laimi, šī stāsa beigas ir laimīgas. Taču es nespēju rast mieru par to, ka nepateicos mūsu glābējam. Ko lai dara? Protams, jāraksta laikrakstam “Ezerzeme”!

Kristīne Filatova un viņas suņuks no sirds pateicas Anatolam Kauškalim par sniegto palīdzību!



Laikraksts "Ezerzeme" Nr. 26 (07.04.2015.).


"Ezerzemes" redakcijā (Lāčplēša 20, Krāslava) laikrakstu var iegādāties par 0,36 EUR.
Lasi "Ezerzemi" elektroniskā versijā! Vairāk info: ezerzeme@ezerzeme.lv