Pirmo reizi Starptautiskajā tūrisma filmu festivalā “TOURFILM RIGA” finālā piedalās 14 filmas no aglona.net

Aglonas novadā vārdi aglona.net asociējas ar Arturu Gražuli, Elizabeti Viļumu, Aglonas novada domes sēžu video un novada domes darbības vai bezdarbības aso analīzi, kā arī ar daudziem video materiāliem par Aglonas novada tūrisma objektiem.

Jau vairāk nekā gada garumā aglona.net komanda veidoja dažādas īsfilmas par Aglonas novada un Latgales tūrisma objektiem. Šī gada februārī 17 aglona.net izveidotās filmas tika iesniegtas 8. Starptautiskajam tūrisma filmu festivālam “Tourfilm Riga- 2015”, ko organizē Rīgas dome. Finālā apstiprināto filmu skaits pārsteidz un priecē! No 17 aglona.net iesniegtajām filmām 14 iekļuva festivāla “Tourfilm Riga - 2015” FINĀLĀ un aprīļa mēnesī tās vērtēs starptautiskās žūrijas pārstāvji no Latvijas, Austrijas, ASV, Nīderlandes, Portugāles, Vācijas un Polijas:

Lee W. Gluckman Jr. (ASV), ASV Starptautiskā filmu un video festivāla priekšsēdētājs. Mobius balvas priekšsēdētājs. CIFFT presidents; Peter Kanters (Nīderlande), Sabiedrisko attiecību speciālists un TV studijas Nīderlandē īpašnieks, starptautisko filmu un video festivālu pārstāvis un žūrijas loceklis audio-vizuālajā jomā; Ab Talmon (Nīderlande), radošs uzņēmējs filmu industrijā, Mobius Balvas žūrijas loceklis - Starptautiskajā reklāmas un jauno mēdiju konkursā Hugo Marcos (Portugāle), Starptautiskā tūrisma festivāla Art&Tur izpilddirektors. Portugāles tūrisma asociācijas viceprezidents; Wolfgang Huschert (Vācija), tūrisma filmu festivāla “Zelta vārti” direktors; Eva Pröglhöf (Austrija), reklāmas menedžments, Vīnes Tūrisma Birojs Uldis Cekulis (Latvija), producents/operators, VFS FILMS vadītājs; Natālija Sukure (Latvija), TAS Baltics direktore; Kitija Gitendorfa (Latvija), Latvijas Tūrisma aģentu un operatoru asociācijas (ALTA) prezidente.

Elizabete Viļuma Turpinājumu lasiet laikrakstā "Ezerzeme" Nr. 27 (10.04.2015.).

"Ezerzemes" redakcijā (Lāčplēša 20, Krāslava) laikrakstu var iegādāties par 0,36 EUR. Lasi "Ezerzemi" elektroniskā versijā! www.ezerzeme.lv