Krimināls, notikumi

Laika periodā no 02.04.2015. līdz 10.04.2015. Krāslavas iecirknī tika reģistrēti 59 notikumi.

Būtiskākie:

- Indras pagastā, ciema ”Vaivodi” apkaimē tika reģistrētas 3 zādzības no viensētām. Pārsvarā tika nozagti priekšmeti, kurus var nodot metāllūžņos, kā arī dažādi instrumenti un sadzīves priekšmeti. Tika uzsāktas krimināllietas, notiek vainīgo personu noskaidrošana. Policija būs pateicīga par jebkuru informāciju, kas sekmētu noziegumu atklāšanu.

- 8. aprīlī Krāslavā tika konstatēta televizora zādzība no neapdzīvotas privātmājas Kalēju ielā. Veicot operatīvi-meklēšanas pasākumus tika noskaidrota ļaundara personība- agrāk vairākkārt tiesāts T, dzim.1963.g.

- 9. aprīlī, apm. plkst 00.30, Piedrujas pagasta Krivoseļcos alkohola koplietošanas laikā un pēc tam sekojošā konfliktā, S., dzim.1994.g. izšāva no pneimatiskās šautenes, kas bija pārtaisīta šaušanai ar mazkalibra patronām, ievainojot plecā savu tēvu. Vainīgais tika aizturēts, ierocis tika izņemts. Notiek izmeklēšana.

- Policija brīdina, ka sākot ar 13.aprīli, nedēļas laikā pastiprināta uzmanība tiks pievērsta autovadītājiem — atļautā ātruma pārkāpējiem.



Laikraksts "Ezerzeme" Nr. 28 (14.04.2015.).


"Ezerzemes" redakcijā (Lāčplēša 20, Krāslava) laikrakstu var iegādāties par 0,36 EUR.
Lasi “Ezerzemi” elektroniskā versijā! www.ezerzeme.lv