Varu palīdzēt tikai tiem, kuri tic

Ikviens cilvēks, dzīvē sastopoties ar kaut kādām problēmām, risina tās dažādi. Kāds vēršas pēc palīdzības pie speciālistiem, policijas, ārstiem, bet citi - pie tautas dziedniekiem un gaišreģiem. Šodien piedāvājam jūsu uzmanībai interviju ar dziednieci, gaišreģi, netradicionālo zinātņu maģistri Gaļinu Vitkovsku (Baisaitovu).

— Gaļina, pastāstiet, lūdzu, ar ko viss sākās?

— Esmu dzimusi anomālajā zonā, un arī visi mani senči tur dzīvoja. Viņi nodarbojās ar dziedniecību, vārdošanu, vecvecmāmiņa pieņēma dzemdības, ārstēja ar zālēm, mamma bija zintniece. Esmu dziedniece jau 4.paaudzē. Gaišredzības spējas izjutu piecu gadu vecumā. Biju neadekvāts bērns, man nepatika trokšņainas kompānijas, vienmēr staigāju pa kaut kādām gravām, lasīju akmeņus, sarunājos ar putniem. Sākumā dziedēju nevis cilvēkus, bet dzīvniekus. Pēc izglītības esmu zootehniķe, tāpēc arī sāku ārstēt mājlopus. Dziedēju nevis ar špricēm, bet attīrīju laukus, atradu vietas, kur nedrīkst atstāt mājdzīvniekus, piemēram, govis vai aitas. Draugi pakāpeniski sāka no manis attālināties. Mani uzskatīja par raganu, zintnieci. Es nekad neuztvēru to kā aizvainojumu, jo zintnieki ir cilvēki, kas visu zina.
Ar laiku sāku ārstēt cilvēkus. Esmu beigusi anuriterapijas (su-džok terapijas) kursu - ārstnieciskā metode, kuras iedarbība tiek veikta uz roku delnām un kāju pēdām, apguvu biokorekciju, bioenerģētiku, dziedniecību ar tautas līdzekļiem, zālēm.


Natālija Zdanovska
Turpinājumu lasiet laikrakstā "Ezerzeme" Nr. 28 (14.04.2015.).


"Ezerzemes" redakcijā (Lāčplēša 20, Krāslava) laikrakstu var iegādāties par 0,36 EUR.
Lasi “Ezerzemi” elektroniskā versijā! www.ezerzeme.lv