Bioloģijas un ķīmijas starpnovadu konkurss

9. aprīlī Krāslavas pamatskolā pulcējās Krāslavas un Aglonas novada skolu 7. – 9. klašu komandas, lai parādītu zināšanas un prasmes bioloģijā, ķīmijā un dabaszinībās. Konkursu organizēja Krāslavas novada bioloģijas un ķīmijas MA vadītājas, šogad konkursa organizēšanā iesaistījās arī Krāslavas pamatskolas bioloģijas un ķīmijas skolotāja, šādu konkursu MA organizē jau 2. gadu. Šī gada konkursa tēma bija “Gaiss”. Iepriekšējā gada tēma bija “Ūdens”.

Konkursa atklāšanā piedalījās un pasākuma dalībniekus atbalstīja Krāslavas novada domes Izglītības un kultūras nodaļas metodiķe Lidija Ostrovska. Konkursā piedalījās komandas no Šķeltovas, Robežnieku, Izvaltas, Krāslavas un Rīgas un visas Latvijas Metropolīta Aleksandra (Kudrjašova) Grāveru pamatskolas, Indras un Krāslavas Varavīksnes vidusskolām, Krāslavas Valsts ģimnāzijas. Pasākuma sākumā Krāslavas pamatskolas bioloģijas skolotāja aktualizēja jautājumu par gaisa piesārņojumu un nepieciešamību to mazināt.

Apkopojumu veica pasākuma organizatori: Krāslavas novada bioloģijas, ķīmijas skolotāju MA vadītājas Līvija Malahovska, Lilija Jasinska, Krāslavas pamatskolas bioloģijas-ķīmijas skolotāja Ināra Grāve.

Turpinājumu lasiet laikrakstā "Ezerzeme" Nr. 29 (17.04.2015.).

Lasi “Ezerzemi” elektroniskā versijā! Vairāk info šeit!

"Ezerzemes" redakcijā (Lāčplēša 20, Krāslava) laikrakstu var iegādāties par 0,36 EUR.