Draudzības turnīrs volejbolā

9. aprīlī, Krāslavas pilsētas skolu interešu izglītības sporta pulciņu vadītāji organizēja draudzības turnīru volejbolā 6.-8. klašu skolēniem Krāslavas Valts ģimnāzijas sporta zālē. Turnīra spēles norisinājās pēc mācību stundām un tajā piedalījās septiņas komandas – divas meiteņu un piecas zēnu no Varavīksnes vidusskolas, Krāslavas pamatskolas, Krāslavas gr. Plāteru v. n. poļu pamatskolas un Krāslavas valsts ģimnāzijas. Turnīra mērķis ir popularizēt volejbolu, veselīgu dzīvesveidu, veidot sadarbību starp pilsētas skolām.

Šīs vecuma grupas skolēni pirmo reizi satikās uz volejbola laukuma un ar interesi vēroja, kā spēlē viņu vienaudži no citām skolām, atbalstīja katru komandu, pārdzīvoja par neveiksmēm un priecājās par uzvarēto punktu.
Komandas tika sadalītās divās apakšgrupās, un katrs sets ilga līdz 15 punktiem. Kad katrā grupā tika nospēlētas visas spēles, pusfinālā cīnījās četras stiprākās turnīra zēnu komandas – divas no “Varavīksnes” vidusskolas, Krāslavas pamatskolas un KVĢ. Turnīra finālā sacentās “Varavīksnes” vidusskolas pirmā komanda un Krāslavas pamatskolas komanda, kura palika par turnīra uzvarētājiem.

N. Raudive
Turpinājumu lasiet laikrakstā "Ezerzeme" Nr. 31 (24.04.2015.).


Lasi “Ezerzemi” elektroniskā versijā! Vairāk info šeit!

"Ezerzemes" redakcijā (Lāčplēša 20, Krāslava) laikrakstu var iegādāties par 0,36 EUR.