Krimināls, notikumi

Laika periodā no 17.04. līdz 24.04. Krāslavas iecirknī tika reģistrēti 56 notikumi.

Būtiskākie:

- 20. aprīlī Krāslavas iecirknī tika uzsākts kriminālprocess par to, ka divi jaunieši piesavināja svešu sūtījumu, kuru ar reisa autobusa vadītāja starpniecību nosūtīja no Rīgas uz Krāslavu. Pārbaudes gaitā tika noskaidrotas vainīgo personības, izmeklēšana turpinās.

- Neskatoties uz vairākiem policijas aicinājumiem būt modriem, turpinās “ātro” kredītu noformēšana, izmantojot svešus datus. Atskaites periodā tika uzsākti divi kriminālprocesi par tādiem gadījumiem. Vainīgās personas tiks sauktas pie atbildības pēc Krimināllikuma 193.p.2.d. (svešā maksāšanas instrumenta izmantošana), saskaņā ar kuru ir paredzēta brīvības atņemšana līdz 5 gadiem.

- Veicot operatīvi-meklēšanas un izmeklēšanas pasākumu kompleksu tika atklāti agrāk izdarītie noziedzīgie nodarījumi Krāslavas pilsētā: 13. marta naudas zādzība no privātmājas Pļavu ielā; 17. februāra naudas zādzība no dzīvokļa Ezera ielā 16; 9. janvārī reģistrētā naudas un juvelierizstrādājumu zādzība no dzīvokļa Baznīcas ielā 6, kā arī 2014.gadā notikušās naudas zādzība no privātmājas Siena ielā. Tika noskaidrots, ka augstāk minētos noziedzīgos nodarījumus izdarīja G., dzimusi 1992. g., agrāk vairākkārt pieķerta par līdzīgām zādzībām.


Laikraksts "Ezerzeme" Nr. 32 (28.04.2015.).


Lasi “Ezerzemi” elektroniskā versijā! Vairāk info šeit!

"Ezerzemes" redakcijā (Lāčplēša 20, Krāslava) laikrakstu var iegādāties par 0,36 EUR.