Krimināls, notikumi

Laika periodā no 24.04.2015. līdz 30.04.2015. Krāslavas iecirknī tika reģistrēti 58 notikumi.

Būtiskākie:

- Krāslavas iecirknī tika uzsākts kriminālprocess par to, ka 20. aprīlī Indras pagasta Auguļovā nenoskaidrotas personas iekļuva nedzīvojamā mājā, sabojājot logus un durvis, kā arī nozaga kustības sensorus. Notiek vainīgo noskaidrošana.

- 27. aprīlī Ūdrīšu pagasta Tartaka ciemā policijas ekipāžas uzmanību pievērsa aizdomīga automašīna. Pārbaudes gaitā noskaidrojās, ka autovadītājs pārkāpa gandrīz visas likuma normas, kas šajā gadījumā būtu iespējamas - automašīnai nebija ne tehniskās apskates, ne apdrošināšanas. Pats autovadītājs - S., dzim. 1984.g., vietējais iedzīvotājs sēdies pie stūres alkohola reibumā, pie tam būdams bez autovadītāja tiesībām. Taču pārkāpējs neapstājās pretlikumīgajā darbībā un piedāvāja policistiem kukuli 20 eiro apmērā, kā rezultātā izdarīja noziedzīgu nodarījumu, paredzētu Krimināllikuma 323.p.1.d., par ko draud brīvības atņemšana līdz 5 gadiem.

- 28. aprīlī Krāslavas iecirknī tika saņemts iesniegums par to, ka nenoskaidrota persona noņēma no cietušā bankas konta 100 eiro. Tika uzsākts kriminālprocess, notiek izmeklēšana.


Laikraksts "Ezerzeme" Nr. 34 (08.05.2015.).


Lasi “Ezerzemi” elektroniskā versijā! Vairāk info šeit!

"Ezerzemes" redakcijā (Lāčplēša 20, Krāslava) laikrakstu var iegādāties par 0,36 EUR.