Krimināls, notikumi

Laika periodā no 08.05.2015. līdz 15.05.2015. Krāslavas iecirknī tika reģistrēti 63 notikumi.

Būtiskākie:

- 8. maijā Krāslavā, Studentu ielā, no kādas privātmājas, iespējams pielāgojot atslēgu, dienas laikā tika nozagta nauda. Tika uzsākts kriminālprocess, notiek izmeklēšana.

- 12. maijā Krāslavas iecirknī tika uzsākts kriminālprocess par to, ka nenoskaidrotas personas izsita stiklus nedzīvojamā mājā un garāžā stāvošai automašīnai Krāslavas pagasta Balticā, kā arī mēģināja nozagt motobloku. Notiek kriminālmeklēšanas pasākumi, vērsti uz noziedzīgā nodarījuma atklāšanu.

- 14. maijā Krāslavā, Rīgas ielā 112, novēršot pensionāru uzmanību no dzīvokļa tika nozagtas sudraba latu monētas un laulības gredzens, notiek vainīgo personu noskaidrošana.

- 14.maijā Kārtības policijas darbinieku uzmanību pievērsa aizdomīgs pārītis, kuri atradās Podnieku ielā ar nelielu kravu. Pārbaudes gaitā tika noskaidrots, ka tiek pārvietotas kontrafakta cigaretes, kā rezultātā no nelikumīgas apgrozības tika izņemti 36799 cigaretes ar BR akcīzes markām. B., dzimusi 1998.g. paskaidroja, ka cigaretes atrada nedzīvojamā ēkā Sporta ielā. Notiek izmeklēšana.


Lasi “Ezerzemi” elektroniskā versijā! Vairāk info šeit!

"Ezerzemes" redakcijā (Lāčplēša 20, Krāslava) laikrakstu var iegādāties par 0,36 EUR.