Lūgums pēc palīdzības

Lūdzu, sniedziet palīdzīgu roku manai tantei, kurai ir pasliktinājusies veselība. Viņu sauc Tatjana Lazareva. Viņa ir pazīstama ne tikai Krāslavā, bet arī tās apkaimē. Pēc specialitātes viņa ir vetārsts, taču talantu viņai ir daudz. Kādam izārstējusi lopus, kādam sāpošu muguru, kādam citam - palīdzēja atrast pazudušus cilvēkus. Var uzskaitīt virkni darbu, ar ko viņa palīdzējusi citiem, taču tas neko nemainīs. Tagad palīdzība nepieciešama viņai pašai.

Taņa dzīvo ar mammu - ar manu vecmāmiņu Ņinu. Vecmāmuļa ir invalīde. Viņa jau vairākus gadus ir piekalta pie invalīdu ratiņiem. Šī iemesla dēļ viņa nevar pilnvērtīgi palīdzēt Taņai.
Tatjana ir pilnīga sieviete, viņai grūti piecelties no gultas, tāpēc, lai viņa pieceltos, nepieciešama septiņu cilvēku palīdzība. Šie cilvēki ne vienmēr spēj būt klāt vajadzīgajā brīdī. Tagad Taņa stipri piepamst, šķidrums neizdalās. Katru dienu viņu apmeklē ārsts, lai uzliktu katetru.
Lai kaut nedaudz atvieglotu Tatjanas dzīvi, ir nepieciešams speciāls aprīkojums. Es ļoti lūdzu, palīdziet. Pasaulē taču ir nevienaldzīgi cilvēki.

Tālr. 22381970 (Jūlija)


Laikraksts "Ezerzeme" Nr. 38 (22.05.2015.).


Lasi “Ezerzemi” elektroniskā versijā! Vairāk info šeit!

"Ezerzemes" redakcijā (Lāčplēša 20, Krāslava) laikrakstu var iegādāties par 0,36 EUR.