Daniels Krimans turpina pārsteigt

Šogad viņš Latviju pārstāvēs divās Pasaules olimpiādēs

Aprīļa sākumā laikraksta lasītājiem tika dota iespēja iepazīsties ar Aglonas vidusskolas skolēna Daniela Krimana pagājušā mācību gada sasniegumiem Valsts mācību priekšmetu olimpiādēs, kā arī par sudraba medaļas iegūšanu 25. Starptautiskajā bioloģijas olimpiādē Indonēzijā. Par savu ieguldīto darbu un spožajiem panākumiem skolēns šī gada pavasarī tika apbalvots ar Ministru kabineta diplomu.

D. Krimana pagājušā mācību gada sasniegumu kopsumma Valsts olimpiādēs (trīs zelta medaļas - ekonomikā, bioloģijā, matemātikā un divas bronzas medaļas fizikā un atklātajā matemātikas olimpiādē), kā arī sudraba medaļa Pasaules līmeņa olimpiādē bioloģijā deva iespēju Aglonas vidusskolai ierindoties 1. vietā Latvijas “Mazo skolu” reitingā, kā arī skolai tika piešķirta ceļojošā balva “Lielā pūce”.
2014./2015.mācību gadā Daniels Krimans turpināja pārsteigt ar uzvarām Valsts mācību priekšmetu olimpiādēs. Tika izcīnīta sudraba medaļa Valsts Bioloģijas olimpiādē, Sudraba medaļa tika izcīnīta arī Valsts Matemātikas olimpiādē. Bronzas medaļa tika izcīnīta Latvijā maz pazīstamajā Lingvistikas olimpiādē.


Elizabete Viļuma
Turpinājumu lasiet laikrakstā "Ezerzeme" Nr. 39 (26.05.2015.).


Lasi “Ezerzemi” elektroniskā versijā! Vairāk info šeit!

"Ezerzemes" redakcijā (Lāčplēša 20, Krāslava) laikrakstu var iegādāties par 0,36 EUR.