Talantu skate

img

Krāslavas Valsts ģimnāzija — neizsīkstošs interesantu aktivitāšu avots. Tāpēc „Ezerzeme” labprāt pieņēma uzaicinājumu apmeklēt “Gada balvas” pasniegšanas ceremoniju. Jauniešu iniciatīvas projekts, ko atbalstīja Krāslavas novada dome, jau ceturto reizi īstenoja savu mērķi — tika nosaukti laureāti. Uzvarētājus noteica paši ģimnāzisti, balsojot internetā. Ikvienu pretendentu gaidīja ne tikai sabiedrības atzinība, bet arī balvas. Bet visiem pārējiem pasākuma dalībniekiem tika piedāvāta loterija ar saldiem pārsteigumiem.

Par pasākuma mērogu liecina fakts, ka apbalvošanas ceremoniju vadīja četri vidusskolēni - Santa Marija Meirāne, Kaspars Miglāns, Sergejs Kižlo un Ieva Jokste. Improvizācijas iespējas netika ierobežotas, kas arī nodrošināja šī tradicionālā pasākuma panākumus.
Divdesmit piecas nominācijas - nopietnas, oriģinālas un jautras. Daudziem vajadzēja pierādīt savu laureāta titulu arī uz skatuves. Un labākie sportisti veikli izpildīja treniņuzdevumus, bet gada dejotāja Agate Reruha savaldzināja zāli ar austrumu deju kompozīciju.
Bija jauki un neatkārtojami!


Aleksejs Gončarovs
Laikraksts "Ezerzeme" Nr. 40 (29.05.2015.).


Lasi “Ezerzemi” elektroniskā versijā! Vairāk info šeit!

"Ezerzemes" redakcijā (Lāčplēša 20, Krāslava) laikrakstu var iegādāties par 0,36 EUR.