Krimināls, notikumi

Laika periodā no 22.05.2015 līdz 29.05.2015. Krāslavas iecirknī tika reģistrēti 60 notikumi.

Būtiskākie:
- 22.maijā Krāslavas iecirknī tika uzsākts kriminālprocess par to, ka no dzīvokļa Podnieku ielā 5 pazuda zelta izstrādājumi. Notiek vainīgo noskaidrošana.

- 22.maijā Ūdrīšu pagasta Zapoļnikos, pirts īpašnieks konstatēja, ka pirtīm pazuda stikla durvis un krāsns.

- 24.maijā Andzeļos, no mājas pagalma pazuda skūteris KINROAD SPORT WIND.

- 25.maijā Krāslavas iecirknī tika uzsākts kriminālprocess par to, ka Krāslavā, pie spēļu zāles Aladīns, nepazīstams vīrietis nodarīja miesas bojājumus 1988.g. dzimušajam E. Vainīgā personība tika noskaidrota, notiek izmeklēšana.

- 28.maijā uz Krāslavas slimnīcu tika nogādāta 1939.g. dzimusi sieviete, kura paziņoja, ka viņu piekāva kaimiņš, pieprasot naudu. Sakarā ar augstāk minēto faktu tika aizturēts 1991.g. dzimušais V., kurš agrāk vairākkārt bija policijas redzeslokā sakarā ar mantiskiem noziedzīgiem nodarījumiem un aizdomām par narkotisko vielu lietošanu.

- 28.maijā tika konstatēts, ka Krāslavā, Rīgas ielā 175, no garāžas kooperatīvā “Laska” tika izdarīta dažādu sadzīves priekšmetu, alkohola un būtiskās naudas summas zādzība. Notiek kriminālmeklēšanas pasākumi, vērsti uz noziedzīga nodarījuma atklāšanu.

- 28.maijā Krāslavas iecirknī tika uzsākts kriminālproces par to, ka no šķūņa Skaistas ielā, Krāslavā, tika nozagts skūteris.
Naktī uz 17.maiju Bērziņu pagasta Porečjes ciemā, uzlaužot veikala noliktavas durvis tika izdarīta preces (alus) zādzība. Veicot operatīvi- meklēšanas pasākumu kompleksu tika noskaidrota vainīgā persona - agrāk tiesāts S., dzim.1978.g., vietējais iedzīvotājs.



Laikraksts "Ezerzeme" Nr. 41 (02.06.2015.).


Lasi “Ezerzemi” elektroniskā versijā! Vairāk info šeit!

"Ezerzemes" redakcijā (Lāčplēša 20, Krāslava) laikrakstu var iegādāties par 0,36 EUR.