Noslēdzies velokross “Krāslava - 2015”

Šī gada pavasara aktivitāšu un pasākumu klāsts tika bagātināts ar iespēju piedalīties velokrosā, tādējādi mudinot visus Krāslavas iedzīvotājus aktīvi pavadīt laiku, kā arī pulcēt kopā velosporta entuziastus. Velokross tika organizēts trīs posmos un katrā no tiem dalībniekam bija jābrauc 50 minūtes pa 1,5 km garo velotrasi Grāfu Plāteru pils parkā.

Krāslavieši ar entuziasmu un lielu ieinteresētību piedalījās velokrosā. Dalībnieku vidū bija gan bērni, gan pieaugušie un pat vairākas ģimenes. Lai gan velokross šogad notika pirmo reizi, tomēr tajā piedalījās vairāk nekā 40 dalībnieku katrā posmā!
Jau ar velokrosa pirmo posmu kļuva skaidrs, ka velokrosa dalībnieki ir azartiski velobraucēji un vēlas nobraukt pēc iespējas vairāk apļu, kurus vēlāk pārrēķināja kilometros. Protams, dalībniekos radās vēlme katrā nakamājā posmā pārspēt savu iepriekšējo rezultātu, tas sniedza papildus motivāciju starp velokrosa posmiem trenēties, jo distance jau bija zināma. Pirms noslēdzošā jeb trešā posma emocijas sita augstu vilni, jo daudzās vecuma grupās dalībnieki bija veikuši līdzīga skaita apļus un dažreiz no godalgotās vietas dalībnieku šķīra tikai viens aplis.


Diāna Vanaga
Turpinājumu lasiet laikrakstā "Ezerzeme" Nr. 41 (02.06.2015.).


Lasi “Ezerzemi” elektroniskā versijā! Vairāk info šeit!

"Ezerzemes" redakcijā (Lāčplēša 20, Krāslava) laikrakstu var iegādāties par 0,36 EUR.