Mācību gada noslēgumā

No lasītāju vēstulēm

Katrai dienai ir savs brīnums. Un viens no tādiem brīnumiem Krāslavas Valsts ģimnāzijas 7. klases skolēnus sagaidīja Izvaltā šī gada 26. maijā. Mēs tikām aicināti piedalīties projekta “Kopā jautrāk!” sporta aktivitātēs. Jau no paša rīta, ierodoties Izvaltā, mēs sajutām pacilāto noskaņojumu, kas tur valdīja. No vairākām novada skolām bija sabraukuši skolēni kopā ar saviem skolotājiem, sporta laukumā bija izvietotas dažādas atrakcijas.

Sporta spēļu atklāšanā projekta vadītāja Inga Leikuma sveicināja visus klātesošos, novēlot visiem uzvarēt, bet galvenais – jauki pavadīt laiku. Ko mēs arī labprāt īstenojām – lietus nelija, reizēm pat uzspīdēja saulīte, noskaņojums bija brīnišķīgs. Mēs, šķiet, bijām viskuplākā skaitā, tāpēc sadalījāmies divās komandās, un piedzīvojums varēja sākties: pludiņus dzenājām, zivis makšķerējām, vilkām virvi, iejutāmies sumo cīkstoņu lomā, spēlējām kroketu un tradicionālo krievu spēli “gorodki”, skrējām milzīgajās kedās un centāmies glāzē iemest santīmiņus. Laiks pagāja nemanot, kad jau mūs aicināja pusdienās. Saldā balva – saldējums – katram tika pasniegta spēļu noslēgumā.
Kas gan vēl var būt jaukāks mācību gada noslēgumā, kā kopā ar klasi kādā izbraukumā jauki un lietderīgi pavadīt savu laiku? Un mums tas izdevās!
Paldies visiem, kas palīdzēja mums nokļūt uz šo pasākumu!


Krāslavas Valsts ģimnāzijas 7. klase
Laikraksts "Ezerzeme" Nr. 42 (05.06.2015.).


Lasi “Ezerzemi” elektroniskā versijā! Vairāk info šeit!

"Ezerzemes" redakcijā (Lāčplēša 20, Krāslava) laikrakstu var iegādāties par 0,36 EUR.