Krimināls, notikumi

Laika periodā no 29.05.2015. līdz 05.06.2015. Krāslavas iecirknī tika reģistrēti 69 notikumi.

Būtiskākie: - 29. maijā Krāslavas iecirknī tika uzsākts kriminālprocess par to, ka, iekļūstot privātmājā Krāslavā, Pilskalna ielā, tika nozagts satelīttelevīzijas dekoderis un nauda.

- Naktī no 29. uz 30. maiju Kalniešu pagasta Borovkā nenoskaidrotas personas nozaga autopiekabi “BELAZ” un dažādus instrumentus.

- Naktī uz 31. maiju Indrā, no mājas pagalma Blaževiča ielā, pazuda velosipēds “AIST”, bet automašīnai VOLVO 940 nolauzti stiklu tīrītāja un pagrieziena rādītāja slēdži, kā arī tika nozagta dekoratīvā koka zīme - auseklītis. Operatīvi-meklēšanas pasākumu gaitā tika noskaidrotas vainīgās personas, tie ir vietējie pusaudži, notiek izmeklēšana.

- 31. maija rītā tika konstatēts, ka Krāslavā, Saules ielā, no mājas pagalma pazuda motorzāģis “STIHL”.

- 3. jūnijā Ūdrīšu pagasta Rakutos no mājas tika nozagts dekoderis. Izmeklēšanas gaitā tika noskaidrots, ka minēto zādzību izdarīja agrāk tiesāts Daugavpils iedzīvotājs J., dzim.1962. g., kurš pirms tam paspēja izsist stiklu automašīnai MAN, kuras vadītājs nolēma neņemt aizdomīgo stopētāju.

- Naktī uz 4. jūniju Krāslavā, Artilērijas ielā 5, no mikroautobusa TOYOTA HIACE nenoskaidrotas personas nozaga 3 spiningus, 3 lukturus un navigāciju. Notiek kriminālmeklēšanas pasākumi, vērsti uz vainīgo noskaidrošanu.

- Krāslavas iecirknis meklē divus jauniešus: Arturu Baturu, dz.1999.g. un Ruslanu Žigunovu, dz. 2000.g. kuri 2015.gada 15.maijā aizgāja no mājām un līdz šim laikam nav atgriezušies. Jaunieši klaiņo apkārt un var izdarīt noziedzīgus nodarījumus, kā tas jau bija gadījies agrāk. Lūgums visiem, kam ir jebkāda informācija par jauniešiem, vai ir zināma viņu atrašanās vieta, paziņot policijas darbiniekiem vai zvanīt pa tālr.: 65603409, 110.