Atvadu valsis

img

Vienmēr ar prieku iegriežos mājīgajā Dagdas Tautas namā. Pirmā jūnija piektdienā zāle un skatuve atgādināja kultūras pili, kurā knapi ietilpa visi viesi.
Svētku vaininieki - 47 divpadsmitklasnieki un viņu klases audzinātāji Vladislavs Orols, Olga Orole un Valdis Orols. Priekšā - visa dzīve, kurā jaunieši dosies labi sagatavoti. Katram ir savs sapnis, un jaunībā nav nekā neiespējama.
… jau foajē iepazinos ar trim burvīgām 12.a klases pārstāvēm - Sintiju Grizāni, Diānu Beikuli un Natāliju Ivuļenoku. Momentā noorganizējām fotosesiju: jaunība ir vislabāk daiļā dzimuma rota. Izskanēja īsa atzīšanās: meitenes vēlas iestāties augstskolās. Lai jums veicas!

Iestājas klusums, svinīgas mūzikas pavadījumā absolventi kopā ar klases audzinātājiem ienāk zālē. Skan Latvijas himna, pēc tam seko novada domes priekšsēdētājas Sandras Viškures uzruna. Apsveikuma vārdus teica Izglītības, kultūras un sporta nodaļas vadītāja Marija Mickeviča un skolas direktore Vija Gekiša. Kā sapnī - uz skatuves atvadu valsis profesionālo dejotāju, Sintijas Virzas un Artūra Brokāna, izpildījumā.


Aleksejs Gončarovs
Turpinājumu lasiet laikrakstā "Ezerzeme" Nr. 44 (12.06.2015.).


Lasi “Ezerzemi” elektroniskā versijā! Vairāk info šeit!

"Ezerzemes" redakcijā (Lāčplēša 20, Krāslava) laikrakstu var iegādāties par 0,36 EUR.