Krimināls, notikumi

Laika periodā no 12.06.2015. līdz 19.06.2015. Krāslavas iecirknī tika reģistrēti 52 notikumi.

Būtiskākie:

- 12. jūnijā tika konstatēta kanalizācijas lūku zādzība Skaistas pagastā. Iecirkņa inspektori bija savu uzdevumu augstumos un izmeklēšanas pasākumu gaitā noskaidroja vainīgo personu. Tas bija vietējais iedzīvotājs - D., dzimis 1975. g., kurš, kā noskaidrojās, jau bija tiesāts par zādzību un par to viņam tika piespriesta īslaicīga brīvības atņemšana, kuru viņš nav izcietis. Līdz ar to, zaglis tika aizturēts un nosūtīts uz cietumu soda izciešanai.

- 14. jūnijā Krāslavas iecirknī tika uzsākts kriminālprocess par to, ka nenoskaidrotas personas no privātmājas Dārza ielā nozaga LR pasi, bankas karti un naudu. Notiek vainīgo noskaidrošana.

- 15. jūnijā Kalniešu pagasta Borovkā no garāžas pazuda dažādi tehnikas agregāti, kurus visdrīzāk paņēma nodošanai metāllūžņos. Notiek kriminālmeklēšanas pasākumi, vērsti uz noziedzīgā nodarījuma atklāšanu.

- 16. jūnijā saimnieks konstatēja, ka no ezera Olksns krasta, Kombuļu pagasta Cimoškos, pazuda alumīnija laiva.

- 16. jūnijā Dagdas iecirknī tika uzsākts kriminālprocess par malumedniecību, sakarā ar nošauta aļņa atrašanu Andzeļu pagasta meža masīvā. Notiek izmeklēšana.

- 17. jūnijā Krāslavā, Ziedu ielā, no mājas verandas pazuda mobilais telefons SAMSUNG Galaxy Yong.

- Naktī uz 19. jūniju Kaplavā tika uzlauzts vietējais veikals. Zaglis Č., dzim. 1974. g., Kaplavas iedzīvotājs, nekur tālu nav aizbēdzis un lietoja nozagto alkoholu turpat, uz veikala kāpnēm. Bez tam, būdams neadekvātā stāvoklī, izsita logu pagasta padomes administratīvajai ēkai, par ko bija aizturēts Kriminālprocesa likuma noteiktajā kārtībā.


Laikraksts "Ezerzeme" Nr. 47 (26.06.2015.).


Lasi “Ezerzemi” elektroniskā versijā! Vairāk info šeit!

"Ezerzemes" redakcijā (Lāčplēša 20, Krāslava) laikrakstu var iegādāties par 0,36 EUR.