Radošo darbnīcu cikls ar vecākiem Krāslavas pamatskolā

3. jūnijā pacilātā noskaņojumā vecāko klašu 4 meitenes devās uz skaistumkopšanas salonu “OKSANA”, kurš atrodas Baznīcas iela 19 - 33. Esam ļoti pateicīgi tā vadītājai, kā arī medicīnas māsai, kosmetoloģei, medmāsai – masierei, vizāžistei un divu dēlu, kuri šogad sekmīgi pabeidza Krāslavas pamatskolas 6. klasi, māmiņai Oksanai Karabeško, kura, pildot savas daudzās lomas, savā saspringtajā darba grafikā izbrīvēja laiku arī darbnīcai ar meitenēm.

Salons „OKSANA” darbojas jau deviņus gadus, tas piedāvā dažādus kosmetologa, vizāžista, masiera, friziera, manikīra un pedikīra speciālista pakalpojumus( www.oksana.kraslavai.com). Taču šoreiz meitenes atnāca tikai ar vienu domu - iemācīties pareizi krāsoties. It kā jau krāsoties visas meitenes māk, bet vai to darām pareizi? Oksana ļoti aizraujoši, uzskatāmi un, galvenais, ļoti saprotami gan pastāstīja, gan parādīja daudzus meikapa klāšanas noslēpumus. Katra meitene varēja uzdot jautājumu par sev piemērotas kosmētikas izvēli, ādas kopšanu, kā pareizi uzlikt meikapu, kā noslēpt sejas defektus un pareizi izcelt vislabāko. Meitenes ne tikai guva atbildes uz jautājumiem, bet viņām tika arī uzlikts profesionāls un tikai viņām piemērots dienas meikaps. Būt par sievieti – tas nozīmē būt neparastai, spilgtai, mūsdienīgai un sakoptai - tā saka vizāžiste Oksana.
Bet, lūk, ko domā meitenes:
Evita: “Es iemācījos daudz jauna. Es tagad zinu, kāds gadalaika tips es esmu. Es esmu ziema - vēsais krāsu tips, man piestāv melna matu krāsa un viss ekstravagantais. Jutos priecīga, kad mani palielīja, ka man ir ļoti laba sejas āda, tāpēc es pat varu daudz nekrāsoties. Man patika vērot, kā strādā īsts profesionālis. Arī mans nākotnes sapnis ir kļūt par kosmetologu/vizāžistu. Es tagad noteikti zinu, ka par tādu arī kļūšu. Paldies Oksanai!”


Velta Daņiļeviča
Turpinājumu lasiet laikrakstā "Ezerzeme" Nr. 48 (30.06.2015.).


Lasi “Ezerzemi” elektroniskā versijā! Vairāk info šeit!

"Ezerzemes" redakcijā (Lāčplēša 20, Krāslava) laikrakstu var iegādāties par 0,36 EUR.