Projekts realizēts. Apkopojam rezultātus

img

Par visiem programmas „COMENIUS” projekta „Celebration of Cultures through Music” pasākumiem mēs regulāri informējām avīzes „Ezerzeme” lasītājus. Divi gadi - tas ir diezgan ilgs laika posms, arī paveikts ir daudz. Maija beigās pedagogi no visām projekta dalībskolām sapulcējās Polijā, Katovicu pilsētas 67. sākumskolā. Projekta noslēguma pasākums norisinājās trīs dienas.
20. maijā viesnīcā sapulcējās 25 skolotāji no 6 valstīm, viņi izturējās cits pret citu kā radi pēc ilgas šķiršanās. Pēc īsām vakariņām visi aizgāja uz saviem numuriem, jo vajadzēja labi izgulēties pirms darbošanās projekta aktivitātēs.

Pirmā diena

Pulkstens 9 no rīta saimnieki norīkoja autobusu uz viesnīcu, lai projekta dalībniekiem būtu ērtāk nokļūt līdz tikšanās vietai. Atbraukuši uz skolu, viesi iesaistījās svinīgā ceremonijā, kas tika veltīta nozīmīgajai jubilejai – šī mācību iestāde jau 20 gadu laikā darbojas programmas „COMENIUS” ietvaros. Pasākumā piedalījās šīs skolas un projekta dalībskolu skolotāji, Katovicu mērs, Polijas Saeimas deputāts, izglītības pārvaldes ierēdņi, Katovicu mežniecības priekšnieks un visi skolas audzēkņi. Pēc apsveikuma runām un dāvanām klātesošo uzmanībai tika piedāvāts neliels koncerts - skolēni dejoja polonēzi, dziedāja dziesmas, rādīja nelielus skečus.


Andrejs Jakubovskis
Turpinājumu lasiet laikrakstā "Ezerzeme" Nr. 50 (07.07.2015.).


Lasi “Ezerzemi” elektroniskā versijā! Vairāk info šeit!

"Ezerzemes" redakcijā (Lāčplēša 20, Krāslava) laikrakstu var iegādāties par 0,36 EUR.