Lūgums un priekšlikums

img

Pilsēta un pilsētnieki

Pēc vecās un labās tradīcijas lasītāji vēršas savas avīzes redakcijā ar lūgumu pēc palīdzības un cer uz nekavējošu reakciju, jo parasti tas veicina operatīvāku sabiedrības problēmu risināšanu.
Trešdien saņēmu telefona zvanu saistībā ar neatliekamo situāciju. Tas, ka Siena ielai tagad ir asfaltbetona segums, ir liels ieguvums gan iedzīvotājiem, gan gājējiem un velosipēdistiem. Abos galos ir novietoti masīvi puķu podi, jo iela ir paredzēta tikai gājējiem un velosipēdistiem, par ko informē atbilstošas ceļa zīmes. Taču nestandarta ielas iedzīvotāji līdz ar to jūtas iedzīti strupceļā. Ko darīt, ja jums ir personīgais auto, vai, nedod Dievs, būs nepieciešama neatliekamā medicīniskā palīdzība? Krāslavieši pagaidām nav tik bagāti, lai iegādātos personīgos helikopterus, tāpēc es ieteicu visklusākās ielas iedzīvotājiem vērsties novada domē.

Mūsu pilsētas iedzīvotājs Z. Ti- minskis jau divas reizes vērsies pie manis ar lūgumu darīt visu iespējamo, lai tiktu atbalstīts iedzīvotāju priekšlikums – ierīkot soliņus pie tirdzniecības centra „BETA”. Ielu basketbola grozu vairogi ir nopietna alternatīva neveselīgam dzīvesveidam, bet kur oranžās bumbas piekritēji var atstāt apģērbu un citas mantas? Soli, pēc manām domām, ir nepieciešami gan pensionāriem, kas dod priekšroku pastaigām svaigā gaisā, gan sportistiem, kuru skaits pēc valsts mēroga “Ghetto Games” turnīra rīkošanas noteikti pieaugs.


Aleksejs Gončarovs
Laikraksts "Ezerzeme" Nr. 56 (28.07.2015.).


Lasi “Ezerzemi” elektroniskā versijā! Vairāk info šeit!

"Ezerzemes" redakcijā (Lāčplēša 20, Krāslava) laikrakstu var iegādāties par 0,36 EUR.