Izvaltā svin vasaru

img

Kad daba ir tik skopa ar tveicīgām vasaras dienām kā šogad, tad šāda sestdiena - saulaina, +25 grādi - ir pati pilnība. Šķiet, kas var būt vēl labāks… Var gan! Izvaltieši vasarīgo sestdienu pārvērta par īstu svētku dienu, kurā goda vietu ieņēma pludmale un volejbols.
Pludmales svētku dalībnieki baudīja pasakaino dienu, peldējās Sargavas ezera dzidrajos ūdeņos, sauļojās un priecājās par iespēju būt kopā. Pasākums noritēja draudzīgā atmosfērā, arī tiesnešu lomā iejutās paši volejbolisti. Nekādi pārkāpumi netika novēroti.

Taču sports ir sports, tajā vienmēr ir cīņa par uzvaru, tāpēc tradicionālajos Pludmales svētkos, ko organizē biedrība “Attīstībai”, par pirmās vietas ieguvēju titulu pludmales volejbolā cīnījās 8 pāri.
Pirmo vietu ieguva komanda “Pipari” (Marta Soldāne un Ivars Pitrāns), aiz sevis atstājot komandas “Vītoli” (Ilmārs Vītols un Raitis Vītols) un “Liepu 6” (Jānis Leikums un Juris Rimicāns).
Arī volejbolistu fani netika pamesti novārtā, viņiem bija iespēja piedalīties jautrās stafetēs.
Biedrības “Attīstībai” valdes priekšsēdētāja Inga Leikuma atzīst, ka šis ir brīvprātīgs pasākums, kas balstās uz pašu iedzīvotāju iniciatīvas, tāpēc viņa pateicas sponsoriem: Izvaltas pagasta pārvaldei, Z/S “Upmalas”, Z/S “Meža vēji”, Gatim Stivriņam un Edgaram Stivriņam.

Inga Pudnika
Laikraksts "Ezerzeme" Nr. 57 (31.07.2015.).


Lasi “Ezerzemi” elektroniskā versijā! Vairāk info šeit!

"Ezerzemes" redakcijā (Lāčplēša 20, Krāslava) laikrakstu var iegādāties par 0,36 EUR.