Labdarības Bumbu rallijs Aglonā

Labdarības Bumbu rallijs ir atrakcija, kurā Aglonas novada iedzīvotāji un viesi 8. augustā plkst. 21.00 varēs vērot, kā krāsainas bumbas Tartakas upē trauksies uz finiša līniju, izcīnot saviem īpašniekiem varenas balvas. Dalības biļetes varēs iegādāties 8. augustā visas dienas garumā novada svētku pasākumu laikā.

Labdarības bumbu rallija ideja - pērkot biļeti par 2 EUR vai 3 par 5 EUR saņem savu unikālo bumbas numuru, kas ļauj tās īpašniekam izcīnīt balvu. Rallija starts tiek dots un visas numurētās bumbas tiek no viena maisa iebērtas upē, nejaušā secībā un rallija finišs notiks speciāli izveidota koridorā upes labajā krastā. Pirmās finišējošās bumbas saņem balvas no atbalstītājiem.
Paredzēts, ka labdarības bumbu rallijs notiks Aglonas, Preiļu, Līvānu, Riebiņu un Vārkavas novadu svētku ietvaros. Tātad, Viduslatgales pārnovadu fonds plāno organizēt 5 Labdarības bumbu rallijus.
Iegūtie līdzekļi tiek novirzīti labdarībai – Jauniešu ideju projektu konkursam un tā ietvaros atbalstāmajām iedzīvotāju iniciatīvām Viduslatgales pārnovadu fonda teritorijā.
Es ticu, ka kopā mēs spēsim savākt līdzekļus, lai varētu realizēt daudzas Jauniešu idejas Aglonas, Līvānu, Preiļu, Riebiņu un Vārkavas novadā.


Inese Šuksta
Laikraksts "Ezerzeme" Nr. 58 (04.08.2015.).


Lasi “Ezerzemi” elektroniskā versijā! Vairāk info šeit!

"Ezerzemes" redakcijā (Lāčplēša 20, Krāslava) laikrakstu var iegādāties par 0,36 EUR.