Vienā laivā esot, kopā jāairē!

Esam ļoti gandarīti un ar lielu prieku darām zināmu Krāslavas novada iedzīvotājiem un sadarbības partneriem, ka biedrības “Ģimenes atbalsta centrs ‘’Atvērtība”” projektu “VIENĀ LAIVĀ ESOT, KOPĀ JĀAIRĒ” finansē Eiropas Ekonomikas zonas (turpmāk – EEZ) finanšu instrumenta 2009.-2014.gada perioda programmas “NVO fonds” apakšprogramma „Nevalstisko organizāciju projektu programma”. Projektu finansiāli atbalsta Islande, Lihtenšteina un Norvēģija.

Šis jau ir otrs EEZ finansētais projekts, kuru realizēs biedrība “Ģimenes atbalsta centrs “Atvērtība””. Pirmo projektu, kas tika vērsts uz ģimeņu stāvokļa uzlabošanos, esam veiksmīgi realizējuši 2013. - 2014.gadā, par ko esam saņēmuši fonda pozitīvu novērtējumu. Esam īpaši pateicīgi Krāslavas novada domei par piešķirto līdzfinansējumu, projekta partnerim - Krāslavas novada sociālā dienesta speciālistiem, novada pašvaldībām, citām iestādēm un biedrībām, kā arī visai projekta komandai!
Esošā projekta ietvaros pievērsīsim uzmanību Krāslavas pilsētā un novadā esošo NVO darbības aktualizēšanai, atpazīšanai, popularizēšanai it īpaši mazākumtautību NVO integrēšanai sabiedrībā. Lai kopīgiem spēkiem veicinātu sadarbību, sadraudzību, vienotas sabiedrības veidošanu, starpkultūru dialogu, izpratni par latviešu tautas un cittautiešu kultūru un tradīcijām.


PAZIŅOJUMS

Aicinām Krāslavas pilsētas bērnus un jauniešus vecumā no 7 līdz 16 gadiem no latviešu un krievvalodīgām ģimenēm pieteikties dienas nometnei vasaras brīvlaika nobeigumā – no 24. līdz 28. augustam pa tālruni: 29808802!
Kā prioritāte tiks uzskatīta bērnu un jauniešu aktivitāte un vēlme darboties sabiedrības integrācijas jomā – dziļāk iepazīt Latvijas, novada un dzimtās pilsētas kultūru un tradīcijas, popularizēt tās citiem, radoši darboties sava un citu cilvēku labā! Pirmkārt, uz nometni tiek aicināti bērni un jaunieši, kuriem šogad nebija iespēju piedalīties citās brīvā laika pavadīšanas nometnēs.
Bērnu un jauniešu nometne tiek organizēta projekta “VIENĀ LAIVĀ ESOT, KOPĀ JĀAIRĒ!” ietvaros.


Biedrība "Ģimenes atbalsta centrs "Atvērtība"" valde un projekta administrācija
Turpinājumu lasiet laikrakstā "Ezerzeme" Nr. 59 (07.08.2015.).


Lasi “Ezerzemi” elektroniskā versijā! Vairāk info šeit!

"Ezerzemes" redakcijā (Lāčplēša 20, Krāslava) laikrakstu var iegādāties par 0,36 EUR.