Kā “Pīlādzītis” sportoja kopā ar visu Eiropu

img

Ar Eiropas Komisijas atbalstu no 2015. gada 7. - 13. septembrim visā Eiropā notika pirmā Eiropas Sporta nedēļa. Tās laikā Latvijā un vēl 31 Eiropas valstī nedēļas garumā bija organizētas sportiskas un veselīgam dzīvesveidam veltītas aktivitātes visdažādākajām mērķauditorijām.
Eiropas Sporta nedēļas mērķis bija ne vien iedvesmot eiropiešus būt aktīviem šajā konkrētajā nedēļā, bet mudināt būt tādiem visu gadu.
Krāslavas novada PII “Pīlādzītis” iesaistījās kampaņā “Esi aktīvs!” un organizēja dažādus sporta pasākumus saviem audzēkņiem, darbiniekiem un vecākiem. Ieskatīsimies nedēļas hronikā.

7.septembrī 97 bērni, 26 darbinieki, 20 bērnu tēvi un 5 mammas piedalījās Eiropas Sporta nedēļas atklāšanas pasākumā “Sportosim ar tēti!”. Svētki izdevās, neskatoties uz nelabvēlīgajiem laika apstākļiem ārā, jo mēs ātri pārkārtojāmies un tos novadījām iestādes telpās.
Sākumā tika svinīgi atklāta Eiropas Sporta nedēļa ar kopīgu vingrošanu, kuras vingrojumu kompleksu bērni cītīgi mācījās nedēļu iepriekš. Pēc tam katras grupas komandai vajadzēja piedalīties dažādos stafešu posmos: skriet, spēlēt hokeju, servēt svētku galdu, trāpīt mērķī.


J. Vorošilova
Turpinājumu lasiet laikrakstā "Ezerzeme" Nr. 71 (18.09.2015.).


Lasi “Ezerzemi” arī elektroniskā versijā! Vairāk info šeit!

"Ezerzemes" redakcijā (Lāčplēša 20, Krāslava) laikrakstu var iegādāties par 0,36 EUR.