Krāslavā skan Maestro dziesmas

img

Maestro Raimonds Pauls ir komponists, kura dziesmas skan dažādu paaudžu izpildījumā. Viņa komponēto dziesmu klāstā ir dvēseliskas, romantikas pilnas un jestras ballīšu dziesmas. Katrs var izvēlēties sev tīkamāko.
Šogad izcilajam komponistam apritēs 80 gadi. Skaistajai jubilejai par godu Latvijas Televīzija sadarbībā ar kompāniju “MicRec PM” filmēs muzikālu šovu “Mīlam Raimondu Paulu”. To varēs redzēt 12. janvārī.

Lai atklātu jaunus talantus, kas varētu piedalīties šajā šovā, visā Latvijā tiek organizēti koncerti, kuros skan tikai un vienīgi Maestro dziesmas. Koncerti tiek filmēti, visus priekšnesumus vērtē žūrija. Labākajiem būs iespēja doties uz filmēšanu Rīgā. Krāslavā teju divas stundas ilgajā koncertā skanēja Raimonda Paula dziesmas gan latviešu valodā, gan krievu valodā.
Koncertu atklāja Krāslavas Mūzikas skolas saksofonistu ansamblis ar mūziku no filmas “Ilgais ceļš kāpās”. Arī ansamblis “Krāslaviņa” atrada sev piemērotas R. Paula dziesmas. Skatītājus pārsteidza Izvaltas meitenes - košas, atraktīvas, ar skanīgām balsīm un ļoti harizmātiskas.


Inga Pudnika
Alekseja Gončarova foto
Turpinājumu lasiet laikrakstā "Ezerzeme" Nr. 71 (18.09.2015.).


Lasi “Ezerzemi” arī elektroniskā versijā! Vairāk info šeit!

"Ezerzemes" redakcijā (Lāčplēša 20, Krāslava) laikrakstu var iegādāties par 0,36 EUR.