IERĀMĒ AUGŠDAUGAVU!

Daugavas krastā uzstādīti divi funkcionāli vides dizaina objekti – stilizēti foto rāmji Vasaras nogalē, gluži kā sēnes pēc lietus, Ostas un Vidzemes ielās parādījās jauni objekti – Krāslavas koka mežģīņu stilistikā izpildīti foto rāmji. Jauno objektu izveide un uzstādīšana ir Foto kluba “Zibsnis” iniciatīva, kuru atbalstīja vietējā sabiedrība, Rietumu bankas labdarības fonds, Krāslavas novada dome, SIA “GSK”, pašvaldības aģentūra “Labiekārtošana K”, Āris un Normunds Vanagi, SIA “Bungala”, Rīgas Valsts tehnikuma Krāslavas struktūrvienība, kluba draugi un domubiedri.

Objektu galvenā ideja ir vizuāli akcentēt Daugavas skaistumu un darīt košāku un pievilcīgāku dzimto pilsētu Krāslavu. Kā zināms, Krāslavas daļa atrodas vienā no skaistākajām Latvijas vietām – aizsargājamo ainavu apvidū “Augšdaugava”, kas kopš 2011. gada sākuma iekļauts UNESCO pasaules mantojuma sarakstā, tāpēc paredzams, ka foto rāmji kļūs par iemīļotu tūrisma objektu. Objektu kopējās izmaksas ir 1670,00 euro, t.sk. finansējums 600,00 euro apmērā saņemts no Krāslavas novada domes projektu konkursa “Iedzīvotāji veido savu vidi” ietvaros; 1070,00 euro ieguldīja Rietumu bankas labdarības fonds, atbalstot “Zibšņa” projektu konkursā “Sprīdis labākai dzīvei”. Foto klubs “Zibsnis” aicina ievērot drošību un baudīt nesteidzoties!

----------------------------------------------------------------------------- Svarīgi: ! Objekti nav paredzēti sēdēšanai ! Ostas ielā uzstādītais rāmis kadra maiņai pagriežams 1800. ! Lietotāji uzņemas pilnu atbildību par savu drošību un veselību. -----------------------------------------------------------------------------

Gunta Ahromkina Laikraksts "Ezerzeme" Nr. 71 (18.09.2015.).

Lasi “Ezerzemi” arī elektroniskā versijā! Vairāk info šeit!

"Ezerzemes" redakcijā (Lāčplēša 20, Krāslava) laikrakstu var iegādāties par 0,36 EUR.