Iespēja izteikt savu viedokli

Regulators aicina Krāslavas iedzīvotājus izteikt ­viedokli par SIA “Krāslavas nami” iesniegto ­siltumenerģijas ­apgādes pakalpojumu tarifu projektu

Lai uzklausītu Krāslavas iedzīvotāju viedokli par SIA “Krāslavas nami” iesniegto siltumenerģijas apgādes pakalpojumu tarifu projektu, trešdien, 2015.gada 14.oktobrī, plkst. 12:00, Krāslavas kultūras nama zālē, Rīgas ielā 26, Krāslavā, Krāslavas novadā Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija (Regulators) rīkos uzklausīšanas sanāksmi.

SIA “Krāslavas nami” iesniegtais siltumenerģijas gala tarifs ir aprēķināts 50,35 EUR/MWh apmērā, kas ir par 11% mazāks salīdzinājumā ar spēkā esošo tarifu. Tarifu projektā nav iekļauts pievienotās vērtības nodoklis.
SIA “Krāslavas nami” siltumenerģijas apgādes pakalpojumus sniedz Krāslavas novada, Krāslavas pilsētas teritorijā.
Sanāksmē, kurā aicināti piedalīties Krāslavas pilsētas iedzīvotāji, SIA “Krāslavas nami” pilnvarotais pārstāvis iepazīstinās ar siltumenerģijas apgādes tarifu būtību un ekonomisko pamatojumu.
Ikvienam sanāksmes dalībniekam tiks dota iespēja uzdot jautājumus un izteikt savus priekšlikumus, kā arī ieteikumus par iecerēto tarifu projektu. Interesenti dalību sanāksmē var pieteikt pa telefonu vai e-pastu līdz 2015.gada 13.oktobrim (kontaktpersona Jānis Kravalis, t.67873192; janis.kravalis@sprk.gov.lv).
Iepazīties ar SIA “Krāslavas nami” iesniegto siltumenerģijas apgādes pakalpojumu tarifu projekta kopsavilkumu var Regulatora mājaslapā http://www.sprk.gov.lv/, sadaļā Uzklausīšanas sanāksmes.
Uzklausīšanas sanāksme tiek rīkota valsts valodā, un gadījumā, ja sanāksmes dalībniekam uzklausīšanas sanāksmes laikā ir nepieciešams lietot kādu svešvalodu, lūdzam nodrošināt tulkojumu valsts valodā.
Uzklausīšanas sanāksmes gaita tiek fiksēta protokolā.


Laikraksts "Ezerzeme" Nr. 76 (06.10.2015.).


Lasi “Ezerzemi” arī elektroniskā versijā! Vairāk info šeit!

"Ezerzemes" redakcijā (Lāčplēša 20, Krāslava) laikrakstu var iegādāties par 0,36 EUR.